Pojdi na vsebino

Uporabniški pogovor:Tassador

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Problemi z avtorskimi pravicami v članku Milan Zver[uredi kodo]

Opozarjamo vas, da ne dodajajte besedila, ki ga niste napisali vi. Vaš prispevek v članku Milan Zver smo žal morali izbrisati, ker je del spletne strani, dostopne na naslovu http://www.milanzver.eu/sl/moje-zivljenje.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence GFDL ali Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka. Če besedilo ustreza ostalim Wikipedijinim smernicam, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. — Yerpo Ha? 20:07, 2. oktober 2012 (CEST)[odgovori]

Spoštovani,

imam vsa dovoljenja za objavo popravka prispevka dr. Zvera, tako da vas prosim, da popravek objavite.

Hvala in lep pozdrav, Peter Šuhel

Slavospevi, ki jih ljudje pišejo o sami sebi, ne sodijo ravno v enciklopedijo. Tudi če tekst avtorskopravno ni sporen, ostaja (sodeč po zgornjem) problem preverljivosti in nepristranskosti. Več o tem na strani Wikipedija:Konflikt interesov. — Yerpo Ha? 20:13, 2. oktober 2012 (CEST)[odgovori]

Na kakšen način lahko torej dokažem, da imam dovoljenje za objavo prispevka? Slavospev? Hitro sodite. Ne vem, če ste članek prebrali, a v njem je le orisana poklicna in življenjska pot dr. Zvera.

Lep pozdrav, Peter Šuhel

Sodim po dejstvih - da je prispevek napisal subjekt članka sam. Kar je neprimerno po sprejetih smernicah o konfliktu interesov in tudi sicer nehigienično. Še posebej upoštevajoč v kakšni vlogi je trenutno on. Prosim torej, da oba spoštujeta odločitev skupnosti, da pisanje o samem sebi (in svojih društvih, podjetjih ipd.) ni zaželjeno. — Yerpo Ha? 20:32, 2. oktober 2012 (CEST)[odgovori]