Pojdi na vsebino

Uporabniški pogovor:Kristy Rezar

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Hvala, ker ste se preizkusili v urejanju strani v Wikipediji. Vaš poskus je uspel, vendar smo ga morali odstraniti oziroma izničiti. Prosimo, da za nadaljnje poskuse uporabljate peskovnik, saj so članki za te namene neprimerni. Napotke za pravilno prispevanje boste našli v uvodu v Wikipedijo. — Yerpo Ha? 14:03, 14. december 2015 (CET)[odgovori]


Problemi z avtorskimi pravicami v članku The Conjurnig[uredi kodo]

Prosimo vas, da ne dodajate besedila, ki ga niste napisali sami. Vaš prispevek v članku The Conjurnig smo žal morali izbrisati, saj je del spletne strani, dostopne na naslovu http://www.kolosej.si/filmi/film/priklicano-zlo/.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence GFDL ali Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, ki se nahaja na naslovu Pogovor:The Conjurnig, in nam pošljete e-pismo z dovoljenjem za objavo na naslov permissions-sl@wikimedia.org. Za navodila glej Wikipedija:Dokazilo o dovoljenju za objavo. Če besedilo ustreza ostalim smernicam Wikipedije, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. — Yerpo Ha? 13:49, 15. december 2015 (CET)[odgovori]