Pojdi na vsebino

Uporabniški pogovor:Edinakaj

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Problemi z avtorskimi pravicami v članku Rafinerija olja Modriča[uredi kodo]

Prosimo vas, da ne dodajate besedila, ki ga niste napisali sami. Vaš prispevek v članku Rafinerija olja Modriča smo žal morali izbrisati, saj je del spletne strani, dostopne na naslovu http://modricaoil.com/o-nama/istorijat/.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence GFDL ali Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, ki se nahaja na naslovu Pogovor:Rafinerija olja Modriča, in nam pošljete e-pismo z dovoljenjem za objavo na naslov permissions-sl@wikimedia.org. Za navodila glej Wikipedija:Dokazilo o dovoljenju za objavo. Če besedilo ustreza ostalim smernicam Wikipedije, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. — Yerpo Ha? 09:33, 22. marec 2014 (CET)[odgovori]


Prispevek o rafineriji sem znova brisal, saj je direkten prevod in zato kršitev avtorskih pravic. Poleg tega naj bi se vsebina v Wikipediji opirala na neodvisne vire, torej uradna spletna stran rafinerije ni ustrezen vir. Prosim da ne objavljaš več enakega teksta. Članek lahko ostane samo, če vsebino napišeš popolnoma na novo s svojimi besedami in navedeš kak ustrezen vir zanjo. — Yerpo Ha? 18:06, 23. marec 2014 (CET)[odgovori]

Lahko, prosim, pojasniš, kaj se dogaja s tem člankom? Sedaj se je pojavil že na tvoji uporabniški strani. Eno pa sem že izbrisala zaradi napačnega imena. Kakor kaže, je ime kraja Saemanegum in ne Seamangeum; in ker članek govori o jezu, sem ga preimenovala v Saemangeumska pregrada. Lahko mu daš tudi kakšno boljše ime. Če ti kaj ni jasno, pogumno vprašaj. --Irena 16:44, 1. april 2014 (CEST)[odgovori]

Moram ga urediti. Hvala lepa, da si ga preimenovala, ker je tako pravilno. Jaz se nisem spomnila ničesar boljšega. Malo se lovim z urejanjem, moram pa pohiteti, ker se ocenjuje. Kakršnakoli pomoč mi prav pride.