Pojdi na vsebino

Uporabniški pogovor:89.143.107.27

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije


Imam dovoljenje za objavo besedil spletne strani in drugih predstavitvenih gradiv Mednarodne fakultete za družbene in poslovne študije.

Prosim, če lahko obnovite članek.

89.143.107.27 12:42, 23. april 2010 (CEST)[odgovori]

Kljub temu da zaenkrat verjamemo ljudem na besedo glede avtorskih pravic, besedilo v tej obliki ni primerno za objavo. Wikipedija je enciklopedija, ne spletni prostor za promocijo organizacij, in reklamne floskule tipa "Fakulteta ocenjuje, da se bo z zanimivimi in sodobnimi študijskimi programi ter z inovativnimi pristopi..." nimajo kaj početi v enciklopediji. Besedilo je pred objavo treba predelati da bo zvenelo bolj objektivno. — Yerpo Ha? 12:48, 23. april 2010 (CEST)[odgovori]

Dobro. Bi mogoče šlo, da se vrne besedilo, ki ni reklamna floskula in ni identično besedilu na spletni strani fakultete.

89.143.107.27 13:25, 23. april 2010 (CEST)[odgovori]


To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]