Pogovor:Forum za levico

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Je Forum registriran kod društvo ali organizacija ali kaj drugega? zaradi kategorije, namreč. --Ziga 23:38, 29 avgust 2006 (CEST)

Problem je v tem, da je Forum za levico posem minorna "organizacija". Gre pravzaprav za povsem neformalno organiziranost posameznikov. Nekaj posameznikov, se je pač povezalo preko mailing liste občasno pa napišejo kakšno izjavo za javnost. Topa gre desničarjem sveda močno v nos. Prva verzija prispevka je po mojem mnenju tipična sovražna propaganda. Avtor Vlado2208 je po mojem mnenju namerno objavil številne netočnosti, enako kot je storil pri članku o Rastku Močniku o čemer je pred kratkim pisala Mladina. Moje osebno mnenje je, da je Vlado2208 skrajni desničar, katerega namen je širiti sovražno propagando. Zato predlagam da se mu odvzame pravice urejanja besedil, saj so njegovi prispevki namerno zavajajoči in že sami po sebi vandalizem. Poleg tega naj se zaprosi člane Forum za levico za ustrezen in izčrpen prispevek o njih in potem ta prispevek zaklene in s tem onemogoči nadaljnje vndaliziranje. Enako predlagam za prispevke o Rastku Močniku, Jožetu Vogrincu in ostalih posameznikih, ki so tarča skrajne desničarske propagande.

Samo dejstvo v razmislek: Vlado2208 trdi, da so člani FL bivši člani zveze komunistov. Vseh posameznikov ne poznam, za nekatere pa je dejstvo, da jih je bivši režim celo preganjal, za druge pa je dejstvo, da so bili v času prejšnjega režima še mladoletni ali celo niso bili rojeni in torej niso mogli biti člani zveze komunistov. Ob tako očitnih in nemarnih lažeh avtorja Vlado2208 prosim za čimprejšnje ukrepanje.

Ok, dejstvo je, da je Vlado s svojimi prispevki naredil precejšnjo zmedo. Ravno zato smo se odločili, da se bomo pri tovrstnih člankih bolj striktno držali navajanja virov, da ne bo prihajalo do kakšnih neutemeljenih obtožb. Zato sem necitiran del iz članka gladko odstranil.
Vlado že nekaj časa ni urejal, zato ne vidim razloga za blokado. Še vedno se lahko namreč prijavi z drugim uporabniškim imenom. Zato je pa treba biti pozoren pri podobnih prispevkih, vabim te k prijavi in pomoči. LP --Tone 22:35, 2 december 2006 (CET)