Slika:Singara.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Singara.jpg(474 × 576 točk, velikost datoteke: 208 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
English: TABULA PEUTINGERIANA is the result of successive copies and overprints carried out at various times from one or several ancient originals. The oldest information probably goes back to before 79 AD (Pompeii), the newist to the 5th century (Constantinople). The Detail shows the mesopotamian town Singara (now Sinjar) and the inhabitants of Mount Sinjar, the "Trogoditi. persi." (Troglodytae persiae)
Datum
Vir TABULA PEUTINGERIANA
Avtor Unknown painter

Licenca

Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno20:44, 2. december 2009Sličica za različico z datumom 20:44, 2. december 2009474 × 576 (208 KB)Dr. 91.41{{Information |Description={{en|1=TABULA PEUTINGERIANA is the result of successive copies and overprints carried out at various times from one or several ancient originals. The oldest information probably goes back to before 79 AD (Pompeii), the newist to

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki