Slika:John Sevier miniature.PNG

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

John_Sevier_miniature.PNG(427 × 589 točk, velikost datoteke: 224 KB, MIME-vrsta: image/png)


Povzetek

Opis John Sevier
Datum Photographed in 1918
Vir Photograph from Andrew Jackson and Early Tennessee History, by Samual Gordon Heiskell, Ambrose Printing Co., Tennessee, 1920, Volume 1, Second Edition Chapter 19, pages 329. The photo is of a miniature that was in the possession of his great-grandson Daniel Vertner Sevier of Jacksonville, Texas, who sent it in 1918 to Calvin M. McClung of Knoxville, Tennessee, to be photographed. McClung died 12 March 1919, so his photographs are in the public domain.
Avtor Minature, unknown; photography, unknown; commissioned by Clavin M. McClung
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
Unrestricted, in the public domain

Licenca

Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike. V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, na Jamajki 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in na Samoi trajajo 75 let. Avtorske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno16:39, 10. julij 2008Sličica za različico z datumom 16:39, 10. julij 2008427 × 589 (224 KB)Jdlambert{{Information |Description=John Sevier |Source=Photograph from Andrew Jackson and Early Tennessee History, by Samual Gordon Heiskell, Ambrose Printing Co., Tennessee, 1920, Volume 1, Second Edition Chapter 19, pages 329. The photo is of a miniature that w

Datoteka ni del nobene strani slovenske Wikipedije.