Slika:All the Beauty and the Bloodshed 2022 film poster.png

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

All_the_Beauty_and_the_Bloodshed_2022_film_poster.png(258 × 382 točk, velikost datoteke: 149 KB, MIME-vrsta: image/png)

Povzetek[uredi | uredi kodo]

Informacije in utemeljitev uporabe neproste predstavnosti – neprost plakat za film – za Vsa ta lepota in prelivanje krvi
Opis

To je plakat za Vsa ta lepota in prelivanje krvi.
Avtorske pravice na plakatu naj bi pripadale distributerju filma, založniku filma ali grafičnemu umetniku.

Vir

https://neonrated.com/films/allthebeauty

Članek

Vsa ta lepota in prelivanje krvi

Uporabljeni del

Celotni plakat: Ker je slika plakatna umetnost, oblika embalaže izdelka ali trženja storitev, je za identifikacijo, ustrezno posredovanje pomena in predvidenega znamčenja ter za izognitev izmaličenju ali napačni predstavitvi slike izdelka ali storitve potrebna celotna slika.

Nizka ločljivost?

Kopija je zadostne ločljivosti za komentar in identifikacijo, vendar manjše ločljivosti od originalnega plakata. Njene kopije bodo manjše kakovosti in ne bodo primerne kot ponarejeno umetniško delo, za piratske različice ali za uporabo, ki bi bila konkurenčna s tržnim namenom izvornega umetniškega dela.

Namen uporabe

Glavno infopolje. Slika je namenjena za identifikacijo v kontekstu kritičnega komentarja dela, izdelka ali storitve, ki jo predstavlja kot plakatno delo. Pomembno prispeva k razumevanju vsebine članka, česar ni mogoče posredovati samo z besedami. Slika je postavljena v infopolje na vrhu članka, ki obravnava delo, da bi prikazala glavno vizualno podobo, povezano z delom, in uporabniku omogočila hitro prepoznavo dela, izdelka ali storitve ter potrditev, da je našel, kar je iskal. Uporaba za ta namen ne konkurira namenu izvornega umetniškega dela, tj. ustvarjalčevemu trženju storitev grafičnega oblikovanja in s tem trženju predstavljenega predmeta.

Zamenljivost?

Te slike, ki je plakatna umetnost za film, ni mogoče zamenjati s prosto vsebino; katera koli druga slika, ki bi prikazovala isto umetniško delo ali plakat, bi bila prav tako avtorsko zavarovana, nobena različica, ki ne bi bila zvesta izvirniku, pa ne bi zadostovala za identifikacijo ali komentar.

Druge informacije

Uporaba plakatne umetnosti v članku je v skladu s politiko izjem Wikipedije in pošteno uporabo v skladu z zakoni Združenih držav Amerike, kot je opisano zgoraj.

Poštena uporabaPoštena uporaba avtorsko zavarovanega gradiva v kontekstu članka Vsa ta lepota in prelivanje krvi//sl.wikipedia.org/wiki/Slika:All_the_Beauty_and_the_Bloodshed_2022_film_poster.png

Licenca[uredi | uredi kodo]

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno00:39, 28. januar 2023Sličica za različico z datumom 00:39, 28. januar 2023258 × 382 (149 KB)TadejM (pogovor | prispevki)== Povzetek == {{Non-free use rationale poster | Article = Vsa ta lepota in prelivanje krvi | Use = Infopolje | Media = Film | Description = | Source = https://neonrated.com/films/allthebeauty | Portion = | Low resolution = | Purpose = <!-- Must be specified if Use is not Infobox / Header / Section --> | Replaceability = | Other information = }} ==Licensing== Kategorija:Filmski plakati

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Metapodatki