Kategorija:Predloga Preusmeritev kategorije, pri kateri je treba popraviti parameter

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
(Preusmerjeno s strani KAT:RDKATPOP)

To je vzdrževalna kategorija Wikipedije.

To kategorijo samodejno polni predloga {{Preusmeritev kategorije}}. V njej so navedene strani kategorij, pri katerih je prvi parameter predložen napačno. To nam omogoča, da jih najdemo in popravimo.

Najpogostejši popravki, ki jih je treba opraviti, so:

  • Napačno črkovano ime kategorij. Npr. {{preusmeritev kategorije|Pisarelji}} je treba popraviti v {{Preusmeritev kategorije|Pisatelji}}.
  • Preusmerjanje na stran kategorije, ki še ni ustvarjena. To popravite s klikom rdeče povezave v preusmeritvenem polju in ustvaritvijo strani kategorije ali predlaganjem za hitri izbris v skladu z MHI S8. Preverite, ali ne gre morda samo za napačno črkovano ali poimenovano povezavo.

Če je določen primer prezahteven ali je stran zaščitena in je ne morete urediti, ne skrbite. Pregledali in popravili ga bodo bolj izkušeni urejevalci in administratorji.

MediaWiki opravlja posodobitve seznamov kategorij (kot ga vidite spodaj) kot nizkoprioritetno opravilo. Če so strežniki zelo zasedeni, lahko zato traja nekaj dni, preden je kategorija odstranjena s seznama, čeprav je stran kategorije popravljena. Običajno pa se to zgodi v eni uri ali prej.

Včasih je treba stran za prikaz spremembe polja {{Preusmeritev kategorije}} in odstranitev te kategorije z dna strani osvežiti.

Podkategorije

Ta del kategorije ima 1 naslednjo podkategorijo.