Uporabniški pogovor:Kobarid

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Isto velja za članek Tolminska korita (prepisan od tu. --Yerpo Ha? 13:43, 24. november 2009 (CET)[odgovori]


Imam dovoljenje za uporabo tekstov s strani www.lto-sotocje.si in www.dolina-soce.com -Ta nepodpisani komentar je dodal Uporabnik:Kobarid (pogovorprispevki) 14:21, 24. november 2009.

Hvala za pojasnilo. Prosim, da napišeš to na pogovorno stran vsakega od člankov, ki so s teh strani, sicer jih utegne brisati kdo drug od administratorjev če bo spregledal tole stran. Nekatere od njih bi bilo treba še malo urediti da bodo zadostovali Wikipedijskim standardom - glej Wikipedija:Slogovni priročnik in Wikipedija:Vadnica. Članek o Dantejevi jami sem obnovil, kaj pa članek o Tolminskih koritih? Je tekst, ki je objavljen na gore-ljudje.net in drugih straneh, tudi delo LTO Sotočjed? --Yerpo Ha? 14:27, 24. november 2009 (CET)[odgovori]

Da, tekst ki je na gore-ljudje.net je prepisan iz naše brošure o Tolminskih koritih (del te poti je tudi Dantejeva jama).

Slog člankov[uredi kodo]

Hvala ker ste se pri LTO Sotočje odločili prispevati svoje vsebine v Wikipedijo, ampak tukaj imamo nekaj slogovnih smernic, ki določajo strukturo člankov in zato enostaven copy-paste žal ni čisto primeren. Vsi članki morajo imeti recimo uvod, kjer je odebeljeno naslovno geslo in v stavku ali dveh podana njegova definicija. Prav tako ni ustrezno neposredno naslavljati bralce v drugi osebi množine (npr. "Od parkirišča Tolminskih korit se lahko najprej spustite..."). Zato lepo prosim, če se še malo potrudiš okoli besedil da bodo ustrezala našemu slogu. Pomagaš si lahko s kakšnim že urejenim člankom - recimo popravljen članek o Napoleonovem mostu čez Nadižo je slogovno v redu. Mimogrede, povezave na druge članke ne delujejo, če je beseda sklanjana ali kako drugače preoblikovana, ker so naslovi v imenovalniku ednine. Kako povezati (sklanjano) besedo v članku na pravi naslov je razloženo v vadnici. — Yerpo Ha? 13:01, 26. november 2009 (CET)[odgovori]

Hvala za pomoč, bom popravila.

Problemi z avtorskimi pravicami v članku Napoleonov most čez Nadižo[uredi kodo]

Opozarjamo vas, da ne dodajajte besedila, ki ga niste napisali vi. Vaš prispevek v članku Napoleonov most čez Nadižo smo žal morali izbrisati, ker je del spletne strani, dostopne na naslovu http://www.dolina-soce.com/dolina_odkritij/kulturno_zgodovinske_znamenitosti/2012032815271737/.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence GFDL ali Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, ki se nahaja na naslovu Pogovor:Napoleonov most čez Nadižo. Če besedilo ustreza ostalim Wikipedijinim smernicam, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji.. Eleassar pogovor 16:05, 3. junij 2013 (CEST)[odgovori]