Wikipedija:Prošnje za administratorstvo/Yerpo, drugič

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Yerpo[uredi | uredi kodo]

(10 za/0 proti/0 vzdržanih /0 neveljavnih) s koncem 16. maj 2008

Po premisleku sem se vendarle odločil kandidirati za administratorja. Prejšnje tri predloge (s strani Žige, Mihe in Rudeta) sem odklonil iz osebnih razlogov, ampak je zdaj nad njimi prevladala želja po tovrstnem udejstvovanju.

Skratka, nekaj o meni: v dobrem letu odkar sem tu, sem prispeval okoli 5800 urejanj, od tega okoli 130 na novo ustvarjenih in 3 izbrane članke (še eden je tik na tem, pri enem nadaljnjem pa sem prispeval manjši del prevoda). V zadnjem času precej patruljiram po seznamu zadnjih sprememb in odstranjujem vandalizme ter avtorsko sporno vsebino in usmerjam/opozarjam uporabnike. Smatram, da do zdaj dovolj dobro poznam pravila in smernice. Moj edini omembe vreden konflikt je bil z uporabnikom Alexbass, ki je na koncu hudo zašel iz okvirov enciklopedije, ampak se je omenjeni uporabnik tudi sicer izkazal za konfliktnega (kljub temu obžalujem nivo, na katerega sem se pustil zvleči).

Mesto administratorja bi mi za začetek pomenilo predvsem olajšano ravnanje z destruktivnimi uporabniki in njihovimi prispevki, vsekakor pa ne nameravam nehati prispevati člankov z mojega področja. Zanimajo me tudi ostali vidiki delovanja sistema. Hvala vsem, ki boste glasovali oz. komentirali. Yerpo Ha? 14:48, 9. maj 2008 (CEST)[odgovori]