Wikipedija:Prošnje za administratorstvo/PIHNER

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

PIHNER[uredi kodo]

Glasovanje je končano z rezultatom (2 za, 9 proti, 1 vzdržan) dne 2. februarja 2006 ob 16:09

Ponovno sem se prijavil ker sem v teh dveh mesecih in pol dokazal (vsaj zdi se mi) da sem lahko zelo delaven in sem se kar popravil. Zato hočem tudi malo več lažjega dela kot doslej (brisanje člankov, ...).Če se vam zdi da sem se popravil glasujte zame.HVALA!

Symbol oppose vote.svg PROTI - Uporabnik ima premalo izkušenj (manj kot 2 meseca sodelovanja in manj kot 200 urejanj člankov). LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 16:34, 26 januar 2006 (CET)

Symbol oppose vote.svg PROTI --PIHNER, res si se popravil, vendar imaš še vedno premalo izkušenj. --Eleassar pogovor 16:46, 26 januar 2006 (CET)

Symbol oppose vote.svg PROTI Uroš, počakaj še nekaj mesecev. Saj si se popravil, nič ne rečem, ampak preizkusi se še na več različnih področjih WP. Evo, te bom poleti jaz predlagal, če se bomo strinjali, da si zrel za admina. LP --Tone 16:59, 26 januar 2006 (CET)

Symbol oppose vote.svg PROTI PMSM je potrebna večja jasnost izražanja (tj. mnogo manj tiskovnih napak), več prispevkov v obliki člankov in več časa, da uporabnika bolje spoznamo oziroma da pokaže, da je resnično zagret za projekt. Drugače pa, Uroš, pozdravljam, da se tudi mlajši uporabniki zanimajo za Wikipedijo, in te podpiram v tvojih prizadevanjih ter ti nudim pomoč, ako bi jo slučajno potreboval, pa seveda tudi podporo pri kandidaturi za administratorja, takoj ko ugotovim, da te projekt resnično zanima. | Tcie 18:50, 26 januar 2006 (CET)

Vzdržan (kakšna je slikca???), ker ga niti ne poznam dobro. Če bo napredoval v pravi smeri, ga bo itak prejali slej kdo predlagal. --Heretik 19:33, 26 januar 2006 (CET)

Symbol oppose vote.svg PROTI Naj se sliši kot predsodek, ampak osnovnošolec preprosto ne more biti dober administrator. Je pač premlad in mu manjkajo vsaj osnovne življenjske izkušnje in izobrazba. Še par let, pa morda bo. --romanm (pogovor) 22:01, 26 januar 2006 (CET)

Symbol oppose vote.svg PROTI --matijap | pogovor 23:14, 26 januar 2006 (CET)

Symbol oppose vote.svg PROTI Morda še pripomba, da se naj samokandidatura ne ponovi prej kot julija. --AndrejJ (pog., prisp.) 08:23, 27 januar 2006 (CET)

Symbol oppose vote.svg PROTI Žal še vedno menim, da uporabnik (ki je sicer precej popravil svoj slog pogovora) potrebuje še malce »zorenja«--Rude 08:56, 27 januar 2006 (CET)

Symbol support vote.svg ZA Ne vem, no, zaenkrat sem z glasom »za« osamljen. Verjamem Romanovim besedam glede starosti. --xJaM p L # 23:11, 27 januar 2006 (CET)

Symbol oppose vote.svg PROTI PMSM je samokandidatura smiselna takrat, ko je uporabnik prepričan, da je njegov prispevek k Wikipediji dovolj velik, da postane tudi administrator. V tem primeru pa ga tako ali tako predlaga kdo drug. Mogoče ne bi škodilo malce več skromnosti. --Josh 16:55, 29 januar 2006 (CET)

Symbol support vote.svg ZA Podpiram ga zato, da ne bo dobil o nas predstave, da smo proti njemu in da ga ne maramo (kar se da razbrati iz nekaterih njegovih komentarjev in posledično glasovanj, ti mene, jaz tebe...). Upošteva pripombe in se trudi izboljšati tako slog pisanja, in kar je po moje še pomembnejše, odnos do kolegov. Uroš je mlad in neučakan. Kdo od nas ni (bil) tak? Verjamem, da mu bo dala dodelitev nov zagon, vendar samo upam lahko, da v pravo smer. Nekateri starejši so drugače presenetili...--Igor 14:43, 2 februar 2006 (CET)