Uporabniški pogovor:Tiberiusize

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Tiberiusize!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! --Jambornik Nja 21:33, 14. december 2009 (CET)

Pozdravljen! Poglej si spremembe v članku Johan Hegg, znalo bi ti koristiti pri bodočem urejanju. [1] Predvsem si zapomni, kako ustvarjati notranje povezave (z dvema oglatima oklepajema na vsaki strani -->[[blabla]] bi izgledalo takole: blabla) in pa to, da je na slovenski wikipediji uvodna vrstica biografskih člankov različna od angleške, glej to povezavo.

Sicer pa, vedno si zapomni, da lahko kogar koli kadar koli prosiš za pomoč. Mene tako, da klikneš na črke "Nja" za podpisom. lp --Jambornik Nja 21:33, 14. december 2009 (CET)