Uporabniški pogovor:Strazi25

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Hvala za pojasnilo, tekst sem obnovil. Prosim samo, če napišeš to še na pogovorno stran članka. Zelo bi bili hvaležni tudi, če bi ga še vsaj za silo uredil po veljavnih slogovnih smernicah in navodilih za biografske članke. Nekaj uporabnih povezav je še v pozdravnem okvirju spodaj, ki ga pripenjam za referenco. Tudi v splošnem je tekst na meji primernosti, saj je že na prvi pogled očitno, da je nekoliko pristranski, čemur se želimo v Wikipediji izogniti. — Yerpo Ha? 18:39, 16. januar 2010 (CET)


Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Strazi25!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu!