Uporabniški pogovor:Spiko-carpediem

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Malce z zamudo: pozdravljen na straneh slovenske Wikipedije! :-) Ali boš članek o človeku in človeštvu še dopolnil? --romanm 17:36, 20 jun 2004 (CEST)

Pozdrav nazaj

Nameravam še nekaj časa uporabljati wikipedio. Gotovo bo še kdo našel tako nepopolne vsebine in mi jih pomagal urejati.

Če imaš kake pripombe bi jih z veseljem slišal oziroma videl. spiko-carpediem 19:55, 20 jun 2004 (CEST)

No, članek o človeku sem omenil zato, ker si ga lepo razdelal, zdaj ga moraš pa še napisati. :-) Ker verjetno ni pričakovati, da bo kdo drug pisal ravno v te razdelke - če bo začel na novo, bo morda naredil nove. --romanm 21:47, 20 jun 2004 (CEST)
Vsaj nekaj podtem bom gotovo še urejal. Mislim da so teme primerno izbrane - izbral sem jih kot mi moje omejeno poznavanje človeka dovoljuje. Če so pravilno izbrane upam, da se bo z uredniki dalo meniti preko pogovorne strani, če niso pravilne pa tako ali tako ne bodo dolgo zdržale in je tako tudi prav. Osebno sicer mislim, da je bolje, če je stran z malo vsebine, kot brez, saj v prvem primeru marsikdo dobi motivacijo za popravke :)

--spiko-carpediem 00:00, 21 jun 2004 (CEST)

Kategorija[uredi kodo]

Pomemben del članka je tudi kategorija (glej Wikipedija:Kategorizacija). LP, --Klemen Kocjančič 23:10, 30 mar. 2005 (CEST)

O, hvala, vedno pozabim :) Se bom držal tega, imam en list za prepisat, predno ga vržem proč.. --spiko-carpediem 23:12, 30 mar. 2005 (CEST)

Slog člankov[uredi kodo]

Poglej si tudi Wikipedija:Slogovni priročnik in Wikipedija:Urejanje strani o zaželenem slogu/obliki člankov na Wikipediji. Poleg tega bi te opozoril na uporabo predlog; predvsem škrbin (glej Wikipedija:Splošne predloge). Dobro je tudi, da pregledaš članke, ki si jih začel, da vidiš, kaj jim je manjkalo... LP, --Klemen Kocjančič 23:16, 30 mar. 2005 (CEST)

Category:Taborništvo[uredi kodo]

Hvala, da si poslušal moj nasvet glede kategorizacije, ampak se ti zdi, da kategorija "Taborništvo" res ustreza za nekatere članke (npr. razni koti, oblike reliefa,....). PMSM naj bi ta kategorija zajema le npr. taborniške rodove in kakšne posebne veščine, ki so edinstvene za taborništvo/skavtstvo. Npr. kot bolj spadajo v kategoriji Category:Matematika in Category:Fizika, relief (teren) v Category:Geografija (z ustreznimi podškrbinami). LP, --Klemen Kocjančič 06:14, 31 mar. 2005 (CEST)

Po mojem mnenju je kar vredu tako, da če se naprimer kdo zanima za taborništvo, in pogleda kategorijo, vidi vse "besede" ki jih taborniki uporabljajo, torej tudi relief, skica terena, saj se taborniki s takimi fizikalno/matematičnimi zadevami ukvarjajo veliko časa.
Je pa tudi res, da ti sam ne bom nikoli priznal, da sem se zmotil, tako da morebiti pa le nimam prav :zlobniNasmeh:

--spiko-carpediem 13:03, 31 mar. 2005 (CEST)

Predlogi[uredi kodo]

Predlogi. Ker se na te stvari spoznam bolj slabo in sem tvojo piromansko predlogo z veseljem uporabi (brez mojega sodelovanja mi je že gorelo v stanovanju in v sosednem stanovanju so imeli cel spektakel - z petimi gasilskimi vozili) me zanima ali bi bil pripravljen narediti predlogi "Kadilec Marllboro cigaret" in "Pivec laškega piva". Sliki lahko priskrbim jaz.--Janez Novak 19:17, 29 december 2005 (CET)
Če to misliš resno, se z veseljem javljam za stvarjenje Predloga:User pivo in Predloga:User kadilec. Predlagam pa, da predlogi prejmeta parameter, ki določa, za katero pivo gre, in katere cigarete ;)? Ali bi raje naredili za vsako posebej, saj tako lahko na laško damo kozla, na marlboro pa M. spiko-carpediem
Še letos bodo v zbirki slike doz Union, Laškega in Merkator piva (piksne) in cigaret Marlboro. --Janez Novak 07:56, 30 december 2005 (CET)
Nisem sicer prepričan, kako je s slikanjem piva in postavljanjem slik teh izdelkov na wp, ampak bo že kdo se obregnil, če ne bo prav. zaenkrat sem naredil Uporabnik:Spiko-carpediem/Uporabniške škatle posebni predlogi za Union in Laško pivo, ter 'default' predlogo za ostala piva. Dodaš jo takole: {{User beer|tip piva}} npr {{User beer|laško}}


Prosim te, da mi na naslov janeznovakljubljana@yahoo.com javiš svoj e-naslov. Imam nekaj zasebnih sporčil zate. Hvala vnaprej. --Janez Novak 15:53, 30 december 2005 (CET)
Pošto mi sedaj lahko pošlješ preko strani Posebno:Emailuser/Spiko-carpediem LP in srečno novo leto spiko-carpediem 10:07, 31 december 2005 (CET)

30.8.07 - Potrditev[uredi kodo]

Prosim te, da na Wikipedija:V živo Potrditev prisotnosti na srečanju 30.8.07 - potrdiš s podpisom tvojo odločitev: pridem ali (ne pridem) na srečanje vseh slovenskih wikipedistov in naših zunanjih gostov, ki bo 30.8.07 s pričetkom ob 18.00 uri na Ljubljanskem gradu. Hvala! Lp --Pranavor 04:09, 26. julij 2007 (CEST)Odgovori[odgovori]

Slike v Zbirki[uredi kodo]

Ave,

sliko iz Zbirke dodaš točno na enak način kot lokalne, torej z uporabo [[slika:imefajla.jpg]]. Zaradi tega se tudi ne da naložiti slike z istim imenom na lokalen projekt in zbirko. --Yerpo Ha? 16:59, 28. januar 2008 (CET)Odgovori[odgovori]

EDIT: ah, vidim da si že ugotovil. --Yerpo Ha? 17:00, 28. januar 2008 (CET)Odgovori[odgovori]
Zdravo. Sem malo poiskal in našel minutko preden si mi odgovoril. Hvala vseeno in upam da se kaj vidimo danes na srečanju (joj, dobro da si mi pisal, šele zdaj opazil da je že 28. o.O Hitro šibat v Lj)
Grmbl, sem čisto spregledal, da je danes srečanje. Mogoče se pojavim, ampak možnost za to je majhna. --Yerpo Ha? 17:07, 28. januar 2008 (CET)Odgovori[odgovori]

Ako tega še nisi opazil[uredi kodo]

Pred časom smo naredili WikiProjekt Prizma na Wikipediji. Vabljen si, da se vpišeš. lp, Yerpo Ha? 22:58, 29. januar 2008 (CET)Odgovori[odgovori]