Uporabniški pogovor:Retrogarda

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Retrogarda!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če potrebujete pomoč, si preberite Pomoč:Vsebina ali pa se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje. Lahko pa svoja vprašanja postavite tudi Pod lipo (o Wikipediji) ali Oraklju (splošna vprašanja). Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.



English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

Slike[uredi kodo]

Na levi strani najdeš Naloži datoteko. Ime izvorne datoteke najdeš s pomočjo gumba Brskaj (najdi sliko na PC-ju, klikni dvakrat, da se zapolnita mesti Ime izvorne datoteke in Ime ciljne datoteke. V Povzetek zapiši predpisane podatke (opis slike, vir slike), nato pa v okencu Dovoljenje najdi pravo dovoljenje avtorskih pravic. Nato klikni še Naloži datoteko. Če so kakšni problemi s sliko (vrsta datoteke, že obstaja s tem imenom, ...) boš dobil opozorilo, drugače pa te bo vrglo na stran od slike. LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 18:43, 22 oktober 2006 (CEST)

LP, --Klemen Kocjančič (Pog. - Talk) 10:40, 22 oktober 2006 (CEST)

Zdravo. Prosim, ne odstranjuj predloge cleanup, saj ta označuje, da je treba članek še malo dodelati, recimo, ga dopolniti do oblike, ki je standardna za članke o albumih. LP --Tone 16:57, 22 oktober 2006 (CEST)

Problemi z avtorskimi pravicami v članku [[:{{{pg}}}]][uredi kodo]

Prosimo vas, da ne dodajate besedila, ki ga niste napisali sami. Vaš prispevek v članku smo žal morali izbrisati, saj je del neke druge spletne strani.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, in nam pošljete e-pismo z dovoljenjem za objavo na naslov permissions-sl@wikimedia.org. Za navodila glej Wikipedija:Dokazilo o dovoljenju za objavo. Če besedilo ustreza ostalim smernicam Wikipedije, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. Stran Kalibracija.--Lagos 13:43, 29 november 2006 (CET)