Uporabniški pogovor:PhJ

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, PhJ!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.



English: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.

Français: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--Andrejj 09:00, 2 julij 2006 (CEST)

Jeziki[uredi kodo]

Zanimivi članki! Je nizka nemščina naslednja? --Andrejj 21:46, 2 julij 2006 (CEST)

Kmalu bom napisal tudi malo o nizki nemščini (ko bom imel čas), prej pa še o Inkih. -- PhJ 17:04, 3 julij 2006 (CEST)

Glede, da si izrazil, da boš deloval na Inkih (MMG imena narodov/ljudstev naj bodo v množini; ala Slovenci), bi te prosil, če pogledaš članke v kategoriji Inkovska mitologija glede njihove verodostojnosti oz. če imaš čas, tudi dopolniš. LP, --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 18:20, 3 julij 2006 (CEST)

Zdravo. Lep prispevek o Inkih. Mimogrede, za notranje povezave ni treba uporabljati podčrtajev, [[morski prašiček]] deluje čisto v redu. Pa še iz firbca, kje si se naučil kečuanščine? LP --Tone 18:20, 6 julij 2006 (CEST)
Živjo Tone, kečuanščine sem se naučil deloma v Berlinu na Univerzi, deloma pa s Perujci (Kečuji) v Berlinu ter v Peruju. LP -- PhJ 18:27, 6 julij 2006 (CEST)

Btw., čestitam za zanimive članke, povezane z Južno Ameriko. --Ziga 20:03, 8 julij 2006 (CEST)

Interwiki[uredi kodo]

V tujih wp. (lahko samo na en:) poskusi dodati link nazaj na našo, slovensko wp. (zaenkrat delaš samo povezavo na tujo stran). Kolikor vem, morata biti povezavi v obe smeri, naprej pa gre avtomatično. --Ziga 18:58, 6 julij 2006 (CEST)

Sem že vse opravil na nemških straneh. -- PhJ 19:04, 6 julij 2006 (CEST)