Uporabniški pogovor:Mateyka

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljena/pozdravljen v Wikipediji, Mateyka!


WikiLettreMini.svg Wikipedija je obsežen projekt, v katerem se zlahka izgubiš. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik.
Crystal Clear app ktip.png
Na pogovornih straneh, ne pa tudi v člankih, se podpisuj. Podpišeš se s štirimi tildami, takole: ~~~~.

Svetujem ti, da se seznaniš tudi s pravili in smernicami projekta:

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/-a oziroma dodal/-a v članke. Vendar pri tem natančno upoštevaj stroga pravila glede uporabe slik in spoštuj avtorske pravice.
Crystal Clear app amor.png
Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš itd.)

Če imaš še kako vprašanje:

  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! --Yerpo Ha? 17:20, 18. april 2009 (CEST)

Avstralska kačjevratka[uredi kodo]

Avstralska kačjevratka v vodi

Tvoj članek sem prestavil na naslov Avstralska kačjevratka, kamor spada. Naslov Chelidae oz. kačjevratke je rezerviran za članek o družini teh želv na splošno. Poskusi zdaj tvoj članek še malo uredit. Pomagaš si lahko z vadnico in kakšnim že urejenim člankom, recimo želve. Slike lahko uporabiš enako kot so jih v angleški Wikipediji, samo napišeš recimo [[slika:Eastern_long_neck_tortoise_-_chelodina_longicollis02.jpg|thumb|Avstralska kačjevratka v vodi]] in dobiš sliko na desni. --Yerpo Ha? 21:55, 3. maj 2009 (CEST)