Uporabniški pogovor:Mailman

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, Mailman!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu!

--IP 213 11:42, 27. september 2011 (CEST)[odgovori]

Povezave[uredi kodo]

Prosim te za več razsodnosti pri vnašanju zunanjih povezav v wikipedijske članke. Prav nobene potrebe ni, da sta npr. spl. stran šole OŠ Jožeta Hudalesa in Župnije Sv. Jurija vsakem geslu, povezanim z Občino Sv. Jurija. Ker imaš tudi nekaj težav z notranjimi povezavami med članki, si prosim oglej Wikipedija:Slogovni priročnik#Povezave. Lp in veselo urejanje, MZaplotnik prispevki 14:52, 31. oktober 2012 (CET)[odgovori]

Jaz bi te pa prosil, da malo popaziš na pravopis v svojih prispevkih. Za začetek, za ločilom v slovenskem (in še katerem) jeziku pišemo presledek. Tvoj zadnji članek sem zato prestavil na Kužno znamenje, Jurovski dol, prosim, če popraviš še vsebino. — Yerpo Ha? 11:49, 2. julij 2015 (CEST)[odgovori]