Uporabniški pogovor:Lucash

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Lucash!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 12:50, 21 januar 2006 (CET)

Pared sur[uredi kodo]

Pozdravljen in dobrodošel, Lucas. Ker si novopečen uporabnik in sem videl, da so nejasnosti glede dodajanja slik, sem na strani slike, ki si jo naložil [1], napravil vzorec, kako naj bi izgledal povzetek. Lepo je, če pod sliko navedeš avtorja, če je to moč napraviti. Seveda je to sistem Wiki in če ti tak vzorec navajanja ni všeč, lahko mirno klikneš Edit in spremeniš podatke, ki sem jih vnesel. Ti se tam nahajajo le v tvojo pomoč in niso nespremenljivi :) . Če te bo zanimalo še kaj, se oglasi na svoji (tule) ali moji pogovorni strani in ti z veseljem pomagam. | Tcie 19:22, 26 januar 2006 (CET)

Super! Hvala! Zdaj sem popravil malo opis in bom poskuzil dodat v članku!Lucash 19:36, 26 januar 2006 (CET)
Medal trud USSR.jpg

Šestkrat si popravljal članek pa nisi popravil tega:

Sladoled je ledeni desert na osnovi sestavljen iz mleke, sladkorja in smetane.

... --Ferdi 18:40, 2 februar 2006 (CET)

Mene se zdi da zdaj je ostalo! ne obvladam slovnice, se opravičujem! Lep Pozdrav! Lucash 18:47, 2 februar 2006 (CET)
Ni panike, bo že kdo popravil. Važna je dobra volja. LP --Tone 21:43, 2 februar 2006 (CET)

Povzetek pri slikah[uredi kodo]

Pri slikah (npr. Slika:Oblike vps.png) prosim še na kratko opiši, kaj predstavljajo, kot zahtevajo navodila na strani za nalaganje. Lahko uporabiš {{Information}}. Lep pozdrav! --19:21, 18 april 2006 (CEST)

Hvala za opozorilo! Sem že! Lucash 19:27, 18 april 2006 (CEST)

File:Adria Airways Head Office.JPG[uredi kodo]

Hi! Would it be alright if you attached a description in Slovene to File:Adria Airways Head Office.JPG? Thanks WhisperToMe (pogovor) 01:52, 25. december 2012 (CET)Odgovori[odgovori]

    Hello, done. Sorry for the delay. This is a wiki, next time, do it yourself :P  --Lucash (pogovor) 13:20, 26. maj 2013 (CEST)Odgovori[odgovori]