Uporabniški pogovor:KocmutD/Arhiv12

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

SloWiki10[uredi kodo]

Slowiki10-logo.svg

Živjo,

v imenu soorganizatorjev te vabim na srečanje wikipedistov in proslavo ob 10. obletnici slovenske Wikipedije, ki bo naslednji petek, 24. februarja popoldan v Ljubljani. Začeli bomo z delovnim sestankom v ljubljanski mestni hiši in zaključili s predstavitvijo za javnost v Kiberpipi. V soboto in nedeljo bomo gostom iz Fundacije Wikimedia razkazali par slovenskih znamenitosti. Pri vseh delih programa bi bila zelo dobrodošla tvoja aktivna udeležba; za začetek lahko izraziš svoj interes na dogodku posvečeni projektni strani, načrtovanje pa poteka na njeni pogovorni strani. Dobrodošli so tako aktivni udeleženci kot samo poslušalci/gledalci.

Koordinator srečanja — Yerpo Ha? 20:51, 17. februar 2012 (CET)

Polk ni divizija...[uredi kodo]

zato so bili iw, ki si jih dodal, povsem napačni. Prosim, bodi bolj natančen. --IP 213 (pogovor) 21:07, 3. junij 2012 (CEST)

Znamenja[uredi kodo]

Ni dobro da jih preusmerjaš na generičen članek "znamenje". Preusmeritev je mišljena za takrat ko bi utegnili mnogi obiskovalci iskati neko temo na napačnem naslovu ali če ima nek subjekt več imen. Preusmeritev nekega konkretnega znamenja na razlago kaj je to znamenje pa zmede človeka. — Yerpo Ha? 22:44, 13. julij 2012 (CEST)

ok. hvala za razlago, misliš da bi bilo dobro vse preusmeritve spet izbrisat.--kd reči? 20:30, 15. julij 2012 (CEST)
Bom pobrisal če se strinjaš, ja. — Yerpo Ha? 20:34, 15. julij 2012 (CEST)
Ja se strinjam, in hvala.--kd reči? 20:36, 15. julij 2012 (CEST)

Hmeljniški[uredi kodo]

Pozdravljeni, slučajno sem naletela na nemški članek wikipedije, ki obravnava hmeljniške plemiče. Hopfenbache. Tam je rodoslovno drevo te družine, ki sega do konca 14. stol. V članku je omenjen podatek, da so za časa Valvasorja Hopfenbergi še bili na gradu Hmeljnik. Bi morda lahko preverili podatke glede družine in podatke popravili? Nemški članek je tukaj http://de.wikipedia.org/wiki/Hopfenbach_%28Adelsgeschlecht%29 Sem redna uporabnica wikipedije in si želim, da bi bilo v njej čim manj napak, zato sem se oglasila. Pri njenem dopolnjevanju sicer ne sodelujem, mi pa lahko pišete na naslov eva.petelin@gmail.com , če želite. Lep pozdrav, Eva Petelin