Uporabniški pogovor:Jablanica

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Tvoji prispevki[uredi kodo]

Hvala za prispevek v članek Breg pri Litiji, ampak spodobilo bi se, da poskrbiš vsaj približno še za oblikovni del, ne da je tekst odvržen nekam na konec strani kot kup smeti. Najbolje, da se zgleduješ po kakšnem že urejenem članku, recimo Podgorje, Koper. Za vsak slučaj naj omenim tudi, da če je besedilo skopirano iz knjige, ki je navedena kot vir, je treba zanj posredovati izjavo lastnika avtorskih pravic po navodilih na strani WP:OTRS. — Yerpo Ha? 14:42, 26. junij 2013 (CEST)

O vsebinskih zadevah razpravljamo na pogovornih straneh, ne prek e-mailov. Kakorkoli že, hvala za pojasnilo, članek sem malo uredil da zgleda približno ok, dobro bi bilo še dodati kakšno povezavo do drugih člankov kot je že nakazano, ampak brez pretiravanja - načeloma velja, da povezujemo le relevantne pojme. — Yerpo Ha? 11:03, 27. junij 2013 (CEST)

Hvala za prispevke o krajih v Občini Šmartno pri Litiji. Dobrodošla bi bila tudi kakšna fotografija; mora pa obvezno biti tvoje samostojno avtorsko delo. --Eleassar pogovor 14:22, 31. julij 2013 (CEST)