Uporabniški pogovor:JMerljak

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Wiki
Dobrodošli, JMerljak!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 11:38, 1 februar 2006 (CET)

Most na Soči[uredi kodo]

Zdravo, Jakob! Sliki Mosta (in mosta) na Soči sta sicer zelo lepi, a se bojim, da ju ne smemo uporabiti, če nimamo izrecnega dovoljenja avtorja. Ga lahko, prosim, nekako pridobiš? --romanm (pogovor) 23:27, 26 februar 2006 (CET)

Sem že pisal lastnikom spletne strani za dovoljenje. Upam na pozitiven odgovor! JAKOB 00:59, 6 marec 2006 (CET)
Dobil dovoljenje. Vse je OK. JAKOB 22:50, 8 marec 2006 (CET)