Uporabniški pogovor:Ikugrdanja

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Tvoji prispevki[uredi kodo]

Pozdravljena v Wikipediji. Žal tvoje urejanje članka o zboru ni dosegalo minimalnih standardov in upoštevalo dogovorov, zato sem ga (znova) razveljavil. Napotki za naprej:

  • besed v članku ne povezujemo na gesla izven Wikipedije, temveč ustvarjamo t.i. notranje povezave, kjer je primerno. Več: Wikipedija:Vadnica (Notranje povezave)
  • Wikipedija ni sprejemljiva kot vir za članke.
  • Viri, kot sta ta stran Slovenskega magazina in stran Primorske poje niso zadostni - v viru mora konkretno pisati o temi članka (torej o zboru), bežne omembe niso dovolj.
  • Facebook stran zbora tudi ne velja kot vir (ni ne zanesljiv, ne neodvisen vir), lahko je kvečjemu med Zunanjimi povezavami na koncu strani.

Če še kaj ni jasno, lahko vprašaš. — Yerpo Ha? 08:38, 6. november 2018 (CET)

Spoštovani(a?) Yerpo, se ti zahvaljujem za pripombe in nasvete. Sem se navajena učiti s poskušanjem, vendar se je izkazalo za prezamudno, zato se bom pač morala v kakšno "zadevico" bolj "študijsko" poglobiti. Ko bom imela nekaj več časa za igračkanje, se bom poskusila prebiti najprej skozi tvoje predloge. Nejasnosti je (še) toliko, da ne vem, kje bi začela ... Morda z najnovejšo ugotovitvijo, da je tilda znak, na podlagi katerega se bo izpisalo moje uporabniško ime, če se ne motim? Potem pa mi res ni jasno, kje se naučim minimalnih standardov objave in se prebijem skozi vse "wiki" dogovore, da pravilno opišem predstavitev "nekega pevskega zbora" ... Pri tem pa se zdi "zelo zanimivo", da sem pred nekaj /7/ leti na Wikipediji objavila s popolnoma enakim znanjem kot ga (n)imam zdaj, vse v prvo - podatki so še danes vsi tam z vsemi notranjimi in zunanjimi povezavami, tako, kot sem jih postavila ... Zato zaenkrat le toliko v upanju, da sem "zadela" vsaj pravo mesto za svoj odgovor. Pa še to: danes popoldne sem na prenosniku na eni drugi lokaciji na teh wiki straneh opazila zoprne reklame, na katere sem alergična, poleg tega pa še na sporne slike (ki so mejile na pornografijo) na mestu, kjer je sicer vidno tole: "Tell your friends about Wikiwand! Gmail Facebook Twitter http://www.wikiwand.com/ Tebi, Yerpo, je zagotovo kaj bolj znano, zakaj in v kakšnih okoliščinah pride do tega ... Lep pozdrav. (Ikugrdanja (pogovor) 21:06, 6. november 2018 (CET))