Uporabniški pogovor:Ghorvat44

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Dobrodošel v Wikipediji, Ghorvat44. Čeprav je vsakdo dobrodošel pri urejanju te enciklopedije, se zdi, da si povezan z ljudmi ali stvarmi, o katerih si pisal na Wikipediji - zaradi tega si mogoče v konfliktu interesov.

Za vse urejevalce velja pravilo o nepristranskosti. Ljudje, ki so tesno povezani s témo, imajo o njej pogosto popačen pogled, zaradi česar lahko nenamerno nastane pretirano laskav ali omalovažujoč članek. Članka o temi, s katero si tesno povezan, ti ni prepovedano spreminjati, toda biti moraš še posebej pozoren, da so tvoja urejanja preverljiva z zanesljivimi viri in napisana brez predsodkov.

Če si tesno povezan s témo, je tukaj nekaj načinov, kako lahko zmanjšaš tveganje za nastanek problemov:

  • Vzdrži se ali pa z veliko previdnostjo urejaj oz. ustvarjaj članke, ki so povezani s teboj, tvojo organizacijo ali tvojimi tekmeci, kot tudi z njihovimi projekti in proizvodi.
  • Raje predlagaj izboljšave na pogovorni strani članka, da jih lahko vnese kdo od nevpletenih urejevalcev.
  • Bodi pozoren na razprave o izbrisu. Vsakdo lahko zagotavlja informacije o neodvisnih virih v razpravah za izbris, toda izogibaj se zavzemanju za izbris člankov o tvojih tekmecih.
  • Izogibaj se ustvarjanju povezav na članke v Wikipediji in spletne strani sebe ali svoje organizacije v drugih člankih (glej Wikipedija:Smetenje).

Prosimo, da se seznaniš z ustreznimi pravili in smernicami, še posebno s tistimi, ki se tičejo nepristranskosti, preverljivosti informacij in avtobiografij.

Hvala. Lep pozdrav!

Ghorvat44, dobrodošel/-la v Wikipediji! Zahvaljujemo se ti za tvoj prispevek. Upamo, da ti bo tukaj všeč in da se boš odločil/-la ostati. Žal eno ali več tvojih na novo ustvarjenih gesel, kot je Geza Horvat, ne ustreza pravilom Wikipedije in bo kmalu izbrisano.

Obstaja stran o ustvarjanju člankov, poimenovana Vaš prvi članek, ki si jo morda želiš prebrati, za lažje uvajanje v wikipedijsko skupnost pa ti najprej priporočamo branje uvoda v Wikipedijo. Tukaj je še nekaj dobrih povezav za nove uporabnike:

Upamo, da ti bo prijetno tukaj med Wikipedisti! Prosimo, da se na pogovornih straneh podpišeš s štirimi tildami, takole: ~~~~. To bo avtomatično ustvarilo tvoje ime in datum. Če imaš še kakšno vprašanje, me lahko vprašaš na moji pogovorni strani. Še enkrat prijazen pozdrav! —  A09|(pogovor) 15:21, 13. februar 2022 (CET)[odgovori]

Tvoja stran Geza Horvat je bila uvrščena med predloge za hitri izbris iz Wikipedije. Razlog za to je bil:

nepomembnost

V merilih za hitri izbris je navedeno, da se članki, ki ne ustrezajo osnovnim merilom Wikipedije, lahko izbrišejo kadarkoli.

Če si mnenja, da je to obvestilo napaka, lahko izraziš svoje nestrinjanje z izbrisom s klikom na gumb "Klikni tukaj, če se s hitrim izbrisom ne strinjaš". To te bo pripeljalo na pogovorno stran, kjer boš našel vnaprej pripravljen prostor za besedilo, kjer lahko pojasniš, zakaj naj stran ne bo izbrisana. Obiščeš lahko tudi pogovorno stran direktno in sam oblikuješ lastno sporočilo. Bodi pa pozoren na to, da ko je stran enkrat označena za hitri izbris, se lahko izbriše brez odlašanja, če ustreza merilom. Prosim ne odstranjuj obvestila o hitem izbrisu sam, lahko pa v času razprave izboljšaš vsebino, da bo ustrezala pravilom in smernicam Wikipedije. Če je stran izbrisana, lahko stopiš v stik z enim izmed administratorjev in zaprosiš za vračilo izbrisane strani, če jo želiš izboljšati. --A09|(pogovor) 15:21, 13. februar 2022 (CET)[odgovori]