Uporabniški pogovor:Flossy

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Urejanje strani[uredi kodo]

Izjave kakor Res je, da bi o bivolih na tej strani lahko izvedeli marsi kaj, vendar ni urejena. ne sodijo v enciklopedične članke. Če te moti, da je članek škrbina, ga poskusi dodelati, pogovorom o člankih pa so namenjene njihove pogovorne strani. lp, --matijap | pogovor 17:08, 9 mar. 2005 (CET)

Zmotil me je tudi začetek Računalniki in računalništvo, ker ni ravno v slogu enciklopedije. Prosim, preberi Wikipedija:Dobrodošli, novinci in Wikipedija:Najpogostejše stranpoti Wikipedije. --romanm (pogovor) 14:31, 10 mar. 2005 (CET)

Imam vprašanje za vas[uredi kodo]

Okej bom takoj izbrisal tisto. Vendar imam ?. Kako narediš novo poglavje oz. članek? Prosim odgovorite v stvarnem času. Obljubim, da ne bom pisal več takih neumnost. Hvala.

Saj sem že jaz vrnil na prejšnje urejanje. :) Nov članek najlaže narediš tako, da v okence Išči tukaj na levi vpišeš željeni naslov in na strani, ki jo dobiš, klikneš povezavo (rdeče barve) ustvarite stran s tem naslovom. Če pa v besedilu nekega članka najdeš povezavo na še neobstoječ članek, ki ga želiš napisati, pa jo enostavno klikneš in že lahko urejaš. Malo poglej še te povezave:
Wiki
Dobrodošli, Flossy!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

lp, --matijap | pogovor 17:20, 9 mar. 2005 (CET)

Wiki za druge spletne strani[uredi kodo]

Spet sem nazaj z enim vprašanjem. Ali mi lahko kdo natančno pove, če se da na kako stran namestit sistem Wiki, ker na enih imajo tak sistem.

Hvala


Preberi si Uvod. V pogovoru se podpiši s tem: --~~~~

--AndrejJ 17:25, 9 mar. 2005 (CET)

Hvala[uredi kodo]

Hvala za nasvete. Tukaj ste najbolj prijazni na celem svetu. Rad bi vam pomagal. No sicer pa tako ali tako grem pisat vašo enciklopedijo. Rad pišem v čistem slovenskem jeziku. Če bo kaj narobe me prosim obvesite. --Inc. Flossy 2005 12:25, 10 mar. 2005 (CET)


Joj, spet me muči ?[uredi kodo]

Zanima me kako v člankih delaš kazala? Prosim, da odgovorite v stvarnem času.

Kazalo se naredi samo, če v članku delaš poglavja na naslednji način ==Poglavje 1== ==Poglavje 2== ===Podpoglavje 2.1=== ===Spet kar eno podpoglavje=== ==Pa še eno poglavje==

Pogoj za prikaz je, da je dovolj tovrstnih vnosov in da kazala z nekim ukazom (katerim?) sam ne prepoveš. Sicer je pa primer kar tale pogovorna stran. Saj si mislil to? --Heretik 12:36, 10 mar. 2005 (CET) Ah ja, tista poglavja bi morala biti vsako v svoji vrstici... --Heretik 12:38, 10 mar. 2005 (CET)

Hvala[uredi kodo]

Vaš "svet znanja" mi je že zelo veliko pomagal. Zdaj je končno čas, da se vam oddolžim in da vam naredim uslugo nazaj. Hvala za vso pomoč. Če vas kaj muči na rečunalniku v Windowsih ali pa kje drugje pojdite na spdnjo povezave. Hvala za pomogč. Želim, da si ne bi s čim preveč zamerili!

Povezava:Pomoč za računalnik preko interneta. Pošljite vprašanja!

--Inc. Flossy 2005 14:12, 10 mar. 2005 (CET)

Enciklopedični slog[uredi kodo]

Vsi tvoji dosedanji prispevki niti v malem ne ustrezajo enciklopedičnem slogu. Predlagam ti, da vzameš v roke enciklopedijo in si pogledaš, kako izgleda enciklopedični članek. Poglej si tudi Wikipedija:Uvod. LP, --Klemen Kocjančič 16:04, 10 mar. 2005 (CET)

Enciklopedični slog vsak dan[uredi kodo]

Gospodič Klemen. Jaz sem skoraj vsak dan v knjižnjici in doma imam precej enciklopedij. Prebral sem jih skoraj do konca. Če pa ti misliš drugače pa povej. Lahko pa bi pogledal zvezke osnovne šole in enciklopedijo pod besedo "vljudnost". Če pa hočeš, da imaš malo manj članov pa kar reči. Hvala. --Inc. Flossy 2005 09:48, 11 mar. 2005 (CET)

Vidiš?[uredi kodo]

Gospodič Klemen zdaj vidiš, da sem prebral že mnogo enciklopedij!!

Vsebina[uredi kodo]

Moja obdelana vsebina je:

Računalništvo-seznam slovenskih programerjev vpisal sem:Boštjan Kožuh

Bivol, dodal sem malo vsbine

Slovenija-Ormož, dodal/oblikoval sem "povezave" in dodal stran Velike Nedelje.

Pravkar sem dodal novo stran "puberteta".

če nisi prepričan pa poglej!!!

--Inc. Flossy 2005 18:47, 11 mar. 2005 (CET)

In nič ne ustreza enciklopedičnemu slogu. Preberi si Wikipedija:Urejanje strani in Wikipedija:Slogovni priročnik, kako naj izgledajo članki. LP, --Klemen Kocjančič 18:51, 11 mar. 2005 (CET)

Hiter odgovor Kochančič!! Ampak na žalost ali na srečo sem ta linka že prebral. Če pa želiš pa lahko vnose tudi zbrišem! Ni problema. Samo moraš se zavedati, da potem ne boš imel toliko vnosov. Ali pa na Wikipediji ne bo toliko informacij.

Wikipedija se od telefonskega imenika loči po tem, da skuša postati enciklopedija. Gimnazijci, ki imajo doma računalnik, in prisrčni animirani kužki v naše članke žal ne sodijo, prav tako ne navodila za uporabo računalnika in razglas, da smo pripravljeni pomagati zainteresiranim. Raje članek manj, pa tisti bolj kakovostni. Predlagam, da po svojih močeh skušaš najprej pomagati z wikifikacijo (opremljanjem člankov z oznakami), pišeš pa o stvareh, ki jih res dobro poznaš ali si se jih pripravljen naučiti. Z "res dobro poznaš" mislim "poznaš vsaj tako dobro kot razgledani dvajsetletnik". --romanm (pogovor) 21:20, 11 mar. 2005 (CET)

Dobrodošlica[uredi kodo]

T.i. Flossy je po moje star okoli 9 let, torej je v letih, ki so po besedah Rowana Atkinsona najbolj anarhistična v celi odraščajoči dobi. To obdobje me je v življenju še posebej zabavalo. Flossy, zatorej dobrodošlica še z moje strani. --Igor 21:48, 11 mar. 2005 (CET)

Opozorilo[uredi kodo]

Problemi z avtorskimi pravicami v članku [[:{{{pg}}}]][uredi kodo]

Prosimo vas, da ne dodajate besedila, ki ga niste napisali sami. Vaš prispevek v članku smo žal morali izbrisati, saj je del neke druge spletne strani.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, in nam pošljete e-pismo z dovoljenjem za objavo na naslov permissions-sl@wikimedia.org. Za navodila glej Wikipedija:Dokazilo o dovoljenju za objavo. Če besedilo ustreza ostalim smernicam Wikipedije, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. --Klemen Kocjančič 13:30, 12 apr. 2005 (CEST)

Kaj pa je zdaj to?[uredi kodo]

Kakšen cirkus pa je zdaj to. STOP pa kaj še. Kje ti vidiš avtorske pravice. JOJ! Če bi bil jaz admin SLO vikipedije bi najprej malo premislil. Kajti nerad mečem druge iz forumov in takšnih reči. Pa tudi za sebe rad ne vidim........ Kaj pa je to: ((opozorilo_AP))

Govora je o članku Velika Nedelja. Če si ti avtor tega besedila, to pojasni na pogovorni strani članka. LP, --Klemen Kocjančič 18:40, 16 maj 2005 (CEST)

? ? ?[uredi kodo]

Pozdravljen Klemen. Kljub temu, da sva si že mnogokrat segla v lase bi te rad vprašal dve stvari in sicer tile dve. Kako si naredil svojo uporabniško stran? Mi lahko prosim popraviš vnos Velika Nedelja oz. ga prečistiš tako kot je napisano v sporočilu?

PS:Zakaj je iskanje po celotni bazi onemogočeno...?