Uporabniški pogovor:Desiree Pascale

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Povedal sem ti že, da new-age izmišljotin v Wikipediji ne toleriramo in da ti bomo morali preprečiti urejanje, če boš s tem nadaljevala. Uporabniški račun ne spremeni tega, niti da objaviš svoje na napačnem naslovu Altea namesto Alteja. Torej, še zadnjič: obstaja kak strokoven vir (boljši recimo od Slovarja klasične mitologije), ki bi potrjeval, da je Alteja boginja in da je smajli njen simbol (med drugim)? Navedeš ga lahko tu. — Yerpo Ha? 06:17, 21. februar 2017 (CET)

Blokada[uredi kodo]

Yerpo ima predobre živce. Jaz te pošiljam za en dan v kot, kjer lahko v miru premisliš o POVHNEM kupu stvari. Ko se ohladiš in premisliš svoji prihodnosti na Wikipediji, si dobrodošla (ali dobrodošel) nazaj.--Rude (pogovor) 21:10, 25. februar 2017 (CET)


~no jst se ne pogovarjam jernej, z nobenim, pa v javnosti ni pametno izdajat podatkov...

~pa ne vem o kakšni čokoladi govoriš... -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:Desiree Pascale (pogovorprispevki) 19:51, 26. februar 2017‎.

Sem hotel zlepa, ampak očitno res nima smisla, tako da se strinjam z Rudetom. Zaradi igračkanja s tujimi komentarji si izgubila še pravico urejanja te strani. — Yerpo Ha? 19:57, 26. februar 2017 (CET)

rudetom, pa ne napiše se tko ampak se napiše: rudejom! administrator pa tak! slovnična napaka.

pa še vsen ne vem o kateri čokoladi al marmeladi govoriš (sori, ah kaj sori, nč sori | sam ko mi eden človek naredi-dela samo škodo in uničuje moj trud mu zamerim za kar velik cajta, z razlogom)

pa ko si mi prvič napisal sms, si narobe začel: sem ti že povedal: sej mi nisi nič že povedal prej, spet administrator pa tak.

KDO ZDEJ ZNA SLOVNICO, A ?!

PA NA VIKIPEDIJI JE VEČ ADMINISTRATORJEV: narobe, administrator je VEDNO samo EDEN in k večem so zraven MODERATORJI, NE administratorji!

lakomna vikipedija jo imenujem, ker je požrešna po besedah, ampak še vsen si (ne ti, ampak vikipedija sama) ABICIDIRALa (če sploh veš kaj to pomen)

pa ne misli da tudi ti ne žališ, pa kaj sploh v to buklo (tako se reče po domače če ne veš), če ni nč za pisat k se vse sam zbriše, mimogrede o moji učiteljici slovenščine nč ne veš zato nehaj s tem.

En teden šolskih počitnic. ☡⍺℗⌊☮⏉ℵ℩ϰ      21:39, 26. februar 2017 (CET)

"KDO ZDEJ ZNA SLOVNICA, A?!" Ena beseda ne pomeni nič. ͥ ͣ ͫ Y-FI 18:15, 28. februar 2017 (CET) ͥ ͣ ͫ Y-FI


http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=1609221225496620&lnk&-to


Tokrat blokada za en mesec. Če bo treba znova, bo naslednja trajna. — Yerpo Ha? 18:11, 19. april 2017 (CEST)