Uporabniški pogovor:BunkerLjubjana

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Pozdravljen, kdorkoli je za tem uporabniškim računom. Wikipedija ni mesto za oglaševanje raznih ustanov, zato prosim, da s tem prenehaš. Očitne oglase tukaj brišemo po hitrem postopku, če boš nadaljeval(a) z namernim kršenjem smernic tega projekta (Wikipedija:Nepristranskost, Wikipedija:Konflikt interesov, Wikipedija:Kaj Wikipedija ni itd.), pa ti bomo morali tudi preprečiti urejanje. Hvala za razumevanje. — Yerpo Ha? 11:52, 4. september 2019 (CEST)

PS: institucionalni uporabniški računi tukaj niso zelo dobrodošli, ker vnašajo zmedo. Prosim, da si izbereš novo, osebnejše uporabniško ime, ki ne bo delovalo tako promocijsko, povezanost z inštitucijo pa lahko navedeš na svoji uporabniški strani. Zahtevek za preimenovanje lahko podaš z obrazcem Posebno:GlobalRenameRequest. — Yerpo Ha? 11:55, 4. september 2019 (CEST)


Spoštovani, ne razumem v čem je težava. Želim samo pisati o zavodu za organizacijo in izvedbo kulturnih ustanov Bunker. Članek je zgolj informativne narave. Stran ni namenjana oglaševanju ustanove. Če ne dopuščate oglaševanju raznih ustanov, kakšne narave je članek na wikipediji Gledališča Drame Ljubljana? Jaz ne vidim razlike. Informacije o Bunkerju črpam iz njihove uradne spletne strani in njihovih publikacij.

Preprosto zato, ker je Drama nekaj povsem drugega kot nek obskurni zavod. Če ne vidiš razlike, potem bo sploh bolje, da se nehamo pogovarjati.--Rude (pogovor) 13:17, 4. september 2019 (CEST)
Žalosti me, da celo kulturnik ne razume, kaj je to enciklopedičen članek in zakaj tisti oglas za Bunker to ni bil. Oz. zakaj vse je članek Slovensko narodno gledališče Drama Ljubljana drugačen. Svetujem prebiranje navodil, ki sem jih omenil zgoraj, mogoče bo potem bolj jasno. — Yerpo Ha? 13:24, 4. september 2019 (CEST)


Če bom moral še enkrat brisati oglas, sledi blokada. Zadnje opozorilo. — Yerpo Ha? 15:24, 4. september 2019 (CEST)