Uporabniški pogovor:Borutix1

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Borutix1!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.


LP --Tone 14:57, 15 oktober 2005 (CEST)

Slike[uredi kodo]

Prosim, te da upoštevaš navodila glede nalaganja slik. Obe sliki, ki si jih naložil, kršita pravila, ki so jasno navedena na nalagalni strani in bosta tako izbrisani, če ne boš dopolnil manjkajočih podatkov. Za več si poglej Wikipedija:Slike. LP, --Klemen Kocjančič 13:25, 20 november 2005 (CET)

Znak Pozor

Prosimo, prenehajte iz Wikipedije odstranjevati vsebino, saj to velja za vandalizem. Eksperimentirate in igrate se lahko v peskovniku. Hvala za razumevanje.

--Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 22:31, 20 januar 2006 (CET)

Ne odstranjuj opozoril s pogovorne strani! --AndrejJ (pog., prisp.) 12:18, 21 januar 2006 (CET)
Borut, sliko Slika:Zapor na Golem otoku.jpg bom kmalu odstranil, ker je iz nje same (levi spodnji kot) razvidno, da je avtorsko zaščitena. Če imaš dovoljenje za objavo, ga navedi. --matijap | pogovor 21:20, 4 junij 2006 (CEST)

Vaša prva urejanja:

  1. Ne vandalizirajte in ne brišite vsebine člankov!
  2. Vsebina, ki ste jo dodali mora biti vaše lastno delo, ali pa morate zanjo imeti dovoljenje avtorja. V nasprotnem primeru bo izbrisana!
  3. Članek poskusite oblikovati v slogu enciklopedije: poglejte si slog že obstoječih člankov. Ukaze urejevalnika preizkušajte v Peskovniku.

Članek Gimnastika je bil vzet s spletne strani http://www.fsp.uni-lj.si/didaktika/Clanki/clanek_gimnastika_otroci.htm

lp., Ziga 21:58, 22 januar 2007 (CET)

Očitno prva pozitivna kritika[uredi kodo]

V članku Zločin in kazen si povsem korektno dodal infopolje. Dodal sem edinole eno sliko. --Jambornik CCC 13:41, 2. maj 2009 (CEST)[odgovori]