Uporabniški pogovor:Bebo 1990

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Informationdiamond.svg

Hvala, ker ste se preizkusili v urejanju strani v Wikipediji. Vaš poskus je uspel, vendar smo ga morali odstraniti oziroma izničiti. Prosimo, da za nadaljnje poskuse uporabljate peskovnik, saj so članki za te namene neprimerni. Napotke za pravilno prispevanje boste našli v uvodu v Wikipedijo.--Jambornik CCC 14:27, 1. maj 2009 (CEST)

Slike[uredi kodo]

Pri nalaganju slik moraš nujno upoštevati pravila, ki zagotavljajo prosto dostopnost naloženega gradiva. Predvsem so pomembni čim natančnejši opis vsebine, navedba avtorja (če si avtor sam, napiši nekaj v stilu "Lastno delo") in licenca. Najprimernejši za Wikipedijo sta licenci {{GFDL}} in {{CC-BY-SA-2.5}}; dodaš jih tako, da skopiraš ta čuden tekst (vključno z zavitimi oklepaji) na stran od slike, s tem jih daš v prosto uporabo. Slike, ki si jih pravkar dodal, sem zaenkrat označil kot pomanjkljive. Če ne boš dodal manjkajočih podatkov, bodo morale biti žal brisane (oz. v vsakem primeru če jih nisi posnel sam). Če rabiš pomoč glede podatkov, se lahko obrneš na mojo pogovorno stran. Mimogrede pa lahko najdeš kup slik CD ploščkov in podobnih uporabnih primerov v Zbirki, tako da jih ni treba nalagat še tukaj. --Yerpo Ha? 11:49, 9. maj 2009 (CEST)

Resno mislim. Ne trudi se z nalaganjem slik brez vsakega opisa, ker bodo brisane. Res ni treba da uporabiš točno tisto eno sliko ki jo imaš doma na disku za v članek; v Zbirki (link imaš zgoraj) je kup slik cd-romov, ploščkov in podobne krame, samo malo pobrskat je treba. Uporabiš jih lahko enako kot če bi bile naložene tukaj. --Yerpo Ha? 18:09, 10. maj 2009 (CEST)