Uporabniški pogovor:AntiKrist

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Nerelevanten!

Benedikt XIV.[uredi kodo]

Glej Pogovor:Papež Benedikt XVI.. — Yerpo Ha? 11:33, 16. julij 2011 (CEST)

Tole se v Wikipediji šteje za vandalizem, zaradi česar te tudi prosim, da prenehaš. Še vedno pa si vabljen h konstruktivnem prispevanju. Članek Zločini cerkve: Cerkev se piše z veliko, pa tudi navesti je treba, katere Cerkve. Izraz, da je "sledove spretno brisala pod preprogo" je subjektiven, v vsakem primeru pa potrebuje podprtost z viri. Zdi se, da si zločine našteval bolj na pamet, kot po zgodovinsko dognanih dejstvih. Na primer osvajanje Amerike je zločin Cerkve? Članek, kakršen je v trenutnem stanju, je povsem neuporaben. --Janezdrilc 14:55, 17. julij 2011 (CEST)

Ah Janezdrilc, ne razumeš zdravega cinizma? -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:AntiKrist (pogovorprispevki).

Signature button.gif

Prosimo, podpisuj svoje komentarje. Za samodejen podpis s časovnim zapisom na koncu svojega komentarja dodaj štiri tilde ~~~~ ali pa poišči gumb v orodni vrstici (glej sliko). Ziga 08:06, 19. julij 2011 (CEST)


Octagon-warning.png
Ta uporabniški račun je bil blokiran zaradi neprimernega uporabniškega imena.

Mene tvoje uporabniško ime prav nič ne moti, vendar izrecno sodi med tista, ki so po pravilih prepovedana. Prosim, izberi si kaj ustreznejšega. --IP 213 21:00, 23. julij 2011 (CEST)

Tudi mene tvoje uporabniško ime nič ne moti, čeprav sodi med tista, ki so po pravilih prepovedana.Ampak, kot ugotavljam, je ta Blokipedia eno čudno združenje čudnih ljudi, ki v blokiranju, brisanju in bananju neizmerno uživajo (»Moč kvari, absolutna moč kvari absolutno.« Lord Acton) pri čemer še lastnih pravil ne upoštevajo, kar sem sicer že zasledil na internetu. Za domovino z Wikipedio naprej! -Ta  nepodpisani komentar je dodal/-a Uporabnik:AntiKrist (pogovorprispevki).

Bla bla, jaz čisto nič ne uživam v blokiranju. Če imaš vrt, na katerem gojiš solato, pač nočeš imeti zraven še plevela. Kaj je solata in kaj je plevel, je dogovorjeno v okviru številnih wp. smernic. Če misliš kaj koristnega prispevati na wp., boš pač moral biti polž, ki rad je solato in ne mara plevela, he he. Sicer pa je rekel Shakespeare, da bo tisti, ki sedi za uporabniškim imenom AntiKrist, tudi pod drugim uporabniškim imenom mislil in pisal enake besede. Razen, če se njegova ideja konča pri uporabniškem imenu... lp., Ziga 10:44, 24. julij 2011 (CEST)