Uporabniški pogovor:Ales

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Wiki
Dobrodošli, Ales!

Veseli nas, da ste se odločili ter se pridružili vse večjemu mednarodnemu občestvu wikipedistov, sodelavcev Wikipedije. Predlagamo, da sprva pogledate krajši uvod, ki vam bo pomagal narediti prve korake pri urejanju ene največjih spletnih enciklopedij. Če imate vprašanja ali potrebujete pomoč, se obrnite na dejavne uporabnike, administratorje ali pa jih postavite Pod lipo. Urejanje lahko preizkušate v peskovniku.

Začnete lahko tako, da si ustvarite svojo uporabniško stran in dodate svoje ime na sezname Wikipedistov. Svoje prispevke na pogovornih straneh (ne pa tudi v člankih!) samodejno podpišete z uporabo štirih tild (~~~~); s tem se bo dodal vaš podpis in datum.


en: You don't speak Slovene? Welcome, please visit the Embassy and also put {{user sl-0}} on your user and/or talk page.
fr: Vous ne parlez pas Slovène? Bienvenue, visitez l'Ambassade et ajoutez {{user sl-0}} sur votre page utilisateur.

--Klemen Kocjančič 18:24, 14 mar. 2005 (CET)

Aleš, lep pozdrav tudi od mene! Veseli me, da si se opogumil in začel sodelovati; vidim, da ti tudi šumniki čisto v redu delajo. --romanm (pogovor) 20:27, 14 mar. 2005 (CET)

Ja, šumniki delajo, ker sem jih naklikal, delal copy&paste ali pa napisal iz Windowsov. V Linuxu zadeve še nisem rešil. --Ales Casar 21:24, 15 mar. 2005 (CET)


Če te je informacija o Štefanu prijetno presenetila poglej še članka Frakelj in Polič. Sta nastala istočasno, Lep pozdrav. --Janez Novak 16:48, 5 maj 2005 (CEST)

Nameravaš svoj prispevek še razširiti? V sedanji obliki je namreč precej prekratek celo za leksikon, kaj šele za enciklopedično geslo... — Yerpo Ha? 21:40, 19. april 2015 (CEST)[odgovori]

Če moram odgovoriti z da ali ne, potem je odgovor da. Je pa pošteno dodati, da ne vem, kdaj bom imel dovolj časa za to. Dobro, za nekaj vrstic in osnovnih podatkov, ki so v drugih sorodnih člankih, bi že šlo.
Tisto, kar sem dejansko želel narediti, je na seznam gledališč v Sloveniji uvrstiti tudi gledališče v Murski Soboti. Ker to gledališče dejansko obstaja, se mi zdi bolj pravilno, da tam je navedeno, kakor da ni. Ampak ker gre za avtomatsko generirano stran, tega nisem znal narediti drugače, kakor s tvorjenjem nekega minimalnega članka o Gledališču Park. Morebiti boš protestiral, da Kategorija:Gledališča v Sloveniji ni nikakršen seznam gledališč v Sloveniji, ampak je to zgolj seznam člankov v Wikipediji, ki vsebujejo kategorijo [[Kategorija:Gledališča v Sloveniji]], ampak dopovej to vsem, ki prisurfajo na to stran, saj se še sam ob tem moramo nekako prisiliti v razmišljanje formalnega logika. Poleg tega bo morebiti obstoj šrbine vzpodbudil še koga drugega, ki se obstoja samega gledališča niti ne zaveda, da članek razširi, v nasprotnem primeru pa sploh pomislil ne bi, da bi tak članek kazalo napisati. --Ales Casar (pogovor) 18:01, 25. april 2015 (CEST)[odgovori]