Uporabniški pogovor:Aleš Zrimšek

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Aleš, v registru slovenske kulturne dediščine (http://rkd.situla.org/?vid=2375) z iskalnim izrazom rojstna hiša najdete še nekaj pisateljskih imen. --Hladnikm 21:23, 5. maj 2011 (CEST)

Manjka Jurčič[uredi kodo]

V članku (na hiter pogled) manjka Jurčičeva domačija na Muljavi, zelo lepo urejena ima svoj članek.

Kranjčeva domačija[uredi kodo]

Za trditev nimam pisnih virov. Ko sem bil tam je prišel k meni učitelj s šole preko ceste in povprašal kaj iščeva z ženo. Ko sem povedal da Krančevo domačijo in predvsem njeno etnografsko vsebino mi je povedal, da je Miško po vojni za svojo mater zgradil novo hišo, staro "podrtijo" pa so porušili. Janeznovak 09:58, 26. maj 2011 (CEST)

Slike[uredi kodo]

"Dovoljujejo objavo na Wikipediji" je žal preveč restriktivno dovoljenje za objavo tukaj. Če odpreš članek o GFDL, ki si ga izbral za dovoljenje, lepo piše "Dovoljenje dovoljuje vsakomur, da dokument nadalje razširja ali spreminja ter razširja tako spremenjene različice, pod pogojem, da so tudi vsa izpeljana dela dosegljiva pod istim pogojem". To še zdaleč ne vključuje samo Wikipedije. Prosim torej, da se pozanimaš pri muzeju ali dovoljujejo objavo dela, ki je prosto na voljo vsem v vsak namen, sicer bodo morale biti slike brisane. — Yerpo Ha? 07:50, 3. junij 2011 (CEST)

Nalaganje slike še enkrat ne bo nič rešilo. Če imaš drugačno izjavo o dovoljenju, klikni "uredi" na vrhu strani s sliko (enako kot za članek) in spremeni. — Yerpo Ha? 12:53, 3. junij 2011 (CEST)