Uporabniški pogovor:84.41.47.24

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Problemi z avtorskimi pravicami v članku Gams[uredi kodo]

Opozarjamo vas, da ne dodajajte besedila, ki ga niste napisali vi. Vaš prispevek v članku Gams smo žal morali izbrisati, ker je del spletne strani, dostopne na naslovu http://www.lovska-zveza.si/default.aspx?MenuID=27.

Če ste avtor dodanega besedila oz. imate dovoljenje za objavo pod določili licence GFDL ali Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0, vas prosimo, da to napišete na pogovorni strani članka, ki se nahaja na naslovu Pogovor:Gams. Če besedilo ustreza ostalim Wikipedijinim smernicam, ga bomo z veseljem obnovili.

Hvala za razumevanje in za nadaljnje prispevke k Wikipediji. — Yerpo Ha? 13:28, 20. januar 2013 (CET)[odgovori]


To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali pa se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]