Uporabniški pogovor:212.118.87.131

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Hvala, ker ste se preizkusili v urejanju strani v Wikipediji. Vaš poskus je uspel in smo ga zdaj že odstranili oziroma izničili. Prosimo, da za nadaljnje poskuse uporabljate peskovnik, saj bodo poskusi znotraj člankov hitro odstranjeni. Navodila za pravilno prispevanje k Wikipediji boste našli v uvodu v Wikipedijo. --Klemen Kocjančič (Pogovor - Talk) 10:37, 31 december 2005 (CET)


Referat[uredi kodo]

če ima kdo kaj o grškemu proučevanju vesolja naj napiše prosim za mene ker delam referat

Pravzaprav imamo precej, le na kupu ni. Če pogledaš tele članke, boš našel precej uporabnega. --AndrejJ (pog., prisp.) 10:42, 31 december 2005 (CET)


To je pogovorna stran anonimnega uporabnika, ki si še ni ustvaril računa ali ga ne uporablja. Za njegovo identifikacijo moramo zato uporabljati IP-naslov. Tak IP-naslov si lahko deli več uporabnikov. Če ste anonimen uporabnik in mislite, da so vam bili namenjeni nerelevantni komentarji, vas prosimo, da si ustvarite račun ali pa se prijavite in tako preprečite zamenjevanje z drugimi anonimnimi uporabniki. Registracija tudi skrije vaš IP-naslov, s čimer boste zavarovali svojo zasebnost.
[WHOIS-pregled RIR: AmerikaEvropaAfrikaAzija-PacifikLatinska Amerika/Karibi]