Uporabniški pogovor:-ična

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search
Welcome!, ¡Bienvenido!, Dobrodosli, Wilkommen, Добро пожаловать, Benvenuti, Bem-vindo!, Bonvenon, Welkom


Pozdravljen/a v Wikipediji, -ična!
Crystal Clear app amor.png
Hvala za tvoje prispevke. Za začetek si oglej uvod in obišči vadnico. Če želiš, se lahko vpišeš na sezname Wikipedistov in na svoji uporabniški strani navedeš jezike, ki jih govoriš ter druge podatke o sebi (od kod prihajaš, s čim se še ukvarjaš in tako dalje).
Wiki letter w.svg
Pri urejanju bodi pozoren/na na nekatera pravila in smernice:

Preizkušanju urejanja je namenjen peskovnik. Na pogovornih straneh (v člankih pa ne), se podpisuj, in sicer takole: --~~~~.

Crystal Clear app lphoto.png
Z veseljem bomo sprejeli tudi slike in druge datoteke, ki jih boš prispeval/a oziroma dodal/a v članke. Vendar pri tem upoštevaj pravila o uporabi slik in avtorskih pravicah.
Crystal Clear action info.png
Če imaš še kako vprašanje:
  • za enciklopedična vprašanja je na razpolago Orakelj.
  • v zvezi z delom v Wikipediji pa vprašaj pod lipo, se pridruži IRC-kanalu #wikipedia-sl ali pa se obrni kar name.


Za konec še najpomembnejše: želim ti veliko volje, veselja in uspehov pri delu! — Irena 16:07, 11. julij 2013 (CEST)

Ženske teme[uredi kodo]

Re: Uporabniški_pogovor:Hladnikm#WikiProjekt:_.C5.BDenske_teme: zasnutek projekta Ženske teme mirno preoblikuj; jaz tam samo navajam tiste teme, na katere slučajno naletim in ki bi jih lahko obdelale študentke na slovenistiki. --Hladnikm (pogovor) 07:25, 12. julij 2013 (CEST)

Slike[uredi kodo]

Pozdravljena, pri slikah Slika:Feministicni wikimaraton2.jpg in Slika:Feministicni wikimaraton.jpg moraš natančno navesti avtorja uporabljenih slik, vir, od koder je gradivo vzeto in opis gradiva. Hvala in lp. --Eleassar pogovor 16:34, 18. november 2013 (CET)


Pobaraj prosim avtorico fotografije Slika:Rdeče zore.jpg, ali dovoli prosto razširjanje in uporabo svojega dela. Če dovoli, potem naj pošlje izjavo po navodilih na strani Wikipedija:OTRS (poglavje "Izjava o soglasju za vsa vprašanja"). Samo na ta način je slika primerna za objavo v Wikipediji. Za morebitna vprašanja sem pa na voljo. — Yerpo Ha? 17:35, 8. marec 2014 (CET)

Fotografije mi je posredovala avtorica sama in vem, da je potrebno poslati soglasje. Trenutno ji pišem mail. Hvala.-ična (pogovor) 17:47, 8. marec 2014 (CET)

Prosil bi še, če lahko priskrbiš dovoljenje od avtorice slike NatasaSukic.JPG. — Yerpo Ha? 19:58, 23. junij 2018 (CEST)