Slika:View of Port Jackson, taken from the South Head from A Voyage to Terra Australis (1814) by Matthew Flinders.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

View_of_Port_Jackson,_taken_from_the_South_Head_from_A_Voyage_to_Terra_Australis_(1814)_by_Matthew_Flinders.jpg(600 × 413 točk, velikost datoteke: 75 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

William Westall: English: View of Port Jackson, taken from the South Head.   (Wikidata search (Cirrus search) Wikidata query (SPARQL)  Create new Wikidata item based on this file)
Umetnik/izdelovalec

Painted by W[illiam] Westall and engraved by John Pye, W[illiam] Finden, J[ohn] Scott, J. Byrne, and W. Woodnoth.

William Westall  (1781–1850)  wikidata:Q8020218 s:en:Author:William Westall
 
William Westall
Nadomestna imena
A. R. A. Wm. Westall; A.R.A. W. Westall; A.R.A. Wm. Westall
Opis angleški krajinski slikar
brat of Richard Westall
Datum rojstva/smrti 12. oktobra 1781 Uredite to v Wikipodatkih 22. januarja 1850 Uredite to v Wikipodatkih
Kraj rojstva/smrti Hertford London
Normativna kontrola
artist QS:P170,Q8020218
Naslov
English: View of Port Jackson, taken from the South Head.
Datum 1814
date QS:P571,+1814-00-00T00:00:00Z/9
Medij gravura.
Napisi caption: "View of Port Jackson, taken from the South Head".
Vir posnetka/fotograf [1] from Matthew Flinders (1814) A Voyage to Terra Australis: Undertaken for the Purpose of Completing the Discovery of that Vast Country, and Prosecuted in the years 1801, 1802 and 1803, in His Majesty's Ship the Investigator, and Subsequently in the Armed Vessel Porpoise and Cumberland Schooner: With an Account of the Shipwreck of the Porpoise, Arrival of the Cumberland at Mauritius, and Imprisonment of the Commander during Six Years and a Half in that Island, London: Printed by W. Bulmer and Co., Cleveland-Row, and published by G. and W. Nicol, booksellers to His Majesty, Pall-Mall OCLC: 1931791. Originally uploaded by Benbullen on 21. oktobra 2011.

Licenca

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike.
Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni domeni je torej tudi ta fotografska reprodukcija. Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno12:07, 20. julij 2005Sličica za različico z datumom 12:07, 20. julij 2005600 × 413 (75 KB)Alex BakharevView of Port Jackson, taken from the South Head. From ''A Voyage to Terra Australis'', by Matthew Flinders. {{PD-art}} Category:Matthew Flinders Category:Australia

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke