Slika:United States Declaration of Independence.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(3.923 × 4.656 točk, velikost datoteke: 1,88 MB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
English: This is a high-resolution image of the United States Declaration of Independence (article - text). This image is a version of the 1823 William Stone facsimile — Stone may well have used a wet pressing process (that removed ink from the original document onto a contact sheet for the purpose of making the engraving).
Español: Versión manuscrita de la Declaración de Independencia de los Estados Unidos. Reproducción del facsímil de William Stone (1823) en el que posiblemente se utilizó un proceso de prensado en húmedo que eliminó la tinta del documento original en una hoja de contacto con el propósito de hacer el grabado.
Datum (ratification); 1776-07-02 (approval and signing)
Vir numerous
Avtor original: w:Second Continental Congress; reproduction: William Stone
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
public domain; see license information below

Licenca

Slika je v javni domeni, saj je zgolj mehanska preslikava ali fotokopija izvirnika, ki je v javni domeni, ali pa je - po dostopnih informacijah - preveč podobna taki preslikavi ali fotokopiji, da bi bila lahko zaščitena z avtorskimi pravicami. Izvirnik sam je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

Avtor je umrl leta 1865, zato je to delo v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Delo je v Združenih državah Amerike v javni domeni, saj je bilo objavljeno (ali registrirano pri Uradu za avtorske pravice ZDA) pred 1. januarjem 1929.


Oznaka je prirejena za uporabo v primerih, ko je treba izjaviti, da je vsaka izboljšava (npr. poprava osvetlitve, kontrasta, barv, ostrine) sama po sebi nezadostna, da bi tvorila nove avtorske pravice. Uporabi se lahko povsod, kjer ni znano, ali so bile napravljene izboljšave, kot tudi takrat, ko so izboljšave jasne, vendar ne zadostujejo za novo avtorsko delo. Za znane neobdelane preslikave lahko uporabite oznako {{PD-old}}. Uporaba predloge {{PD-scan}} je opisana na strani Commons:When to use the PD-scan tag.


Opomba: oznaka se uporablja samo pri preslikavah in fotokopijah. Pri fotografijah izvirnikov v javni domeni od daleč se morda lahko uporabi oznaka {{PD-Art}}. Več o njej je razloženo na strani Commons:When to use the PD-Art tag.

Wikipedija

 To je izbrana slika v Wikipediji v jeziku: angleščina (Featured pictures) in je ovrednotena kot ena njenih najboljših slik.
 To je izbrana slika v Wikipediji v jeziku: perzijščina (نگاره‌های برگزیده) in je ovrednotena kot ena njenih najboljših slik.

Če menite, da bi v Wikimedijini zbirki morala biti izpostavljena tudi ta datoteka, jo nominirajte.
Če imate sliko enake kakovosti, ki bi jo lahko objavili pod ustrezno avtorsko licenco, jo naložite, označite in predlagajte.

File:United States Declaration of Independence.svg je vektorska različica te datoteke. Kjer je primernejša, naj se uporablja namesto te rastrske slike.

File:United States Declaration of Independence.jpg → File:United States Declaration of Independence.svg

Več informacij o vektorski grafiki je na voljo na strani Commons:Transition to SVG.
Na voljo so tudi informacije o podprtosti SVG-slik v programju MediaWiki.

V drugih jezikih
Alemannisch  Bahasa Indonesia  Bahasa Melayu  British English  català  čeština  dansk  Deutsch  eesti  English  español  Esperanto  euskara  français  Frysk  galego  hrvatski  Ido  italiano  lietuvių  magyar  Nederlands  norsk bokmål  norsk nynorsk  occitan  Plattdüütsch  polski  português  português do Brasil  română  Scots  sicilianu  slovenčina  slovenščina  suomi  svenska  Tiếng Việt  Türkçe  vèneto  Ελληνικά  беларуская (тарашкевіца)  български  македонски  нохчийн  русский  српски / srpski  татарча/tatarça  українська  ქართული  հայերեն  বাংলা  தமிழ்  മലയാളം  ไทย  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  עברית  العربية  فارسی  +/−
Nova SVG-slika

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

4. julij 1776gregorijanski

image/jpeg

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno03:15, 29. april 2007Sličica za različico z datumom 03:15, 29. april 20073.923 × 4.656 (1,88 MB)Parhamr{{Information |Description= |Source= |Date= |Author= }}
14:50, 9. marec 2006Sličica za različico z datumom 14:50, 9. marec 20061.961 × 2.328 (1,09 MB)PathoschildThis is a high-resolution enhanced image of the United States Declaration of Independence (article | text). It was originally uploaded by [[w:user:Aiden|Aiden]

Datoteka je del naslednjih 6 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.

Metapodatki