Slika:UNSO-flag.svg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(Datoteka SVG, nominalno 450 × 450 pikslov, velikost datoteke: 9 KB)


Povzetek

Opis

To je logotip: Ukrajinska narodna skupščina - Ukrajinska narodna samoobramba – Ukrainian political organisation

Українська: Прапор УНА-УНСО
Datum
Vir lastno delo
Avtor Alex Tora
SVG razvoj
InfoField
 
Izvorna koda te SVG-datoteke ni veljavna zaradi 25 napak.
 
Ta W3C-neveljavna vektorska slika je bila ustvarjena z Adobe Illustrator.
Ko se logotip spremeni, te datoteke ne prepišite, ampak naložite novi logotip pod drugim imenom, tega pa ohranite tu za zgodovino!

Licenca

Jaz, imetnik avtorskih pravic na tem delu, ga objavljam pod naslednjo licenco:
Creative Commons CC-Zero Datoteka je na voljo pod licenco Creative Commons Univerzalna izročitev v javno domeno CC0 1.0
Oseba, ki je delo povezala s tem dovoljenjem, je dala svoje delo v javno domeno z opustitvijo vseh svojih pravic do dela po vsem svetu pod avtorskim pravom, vključno z vsemi povezanimi in sorodnimi pravicami, v obsegu, kot ga dopušča zakonodaja. Delo lahko kopirate, spreminjate, razširjate in izvajate, tudi v gospodarske namene, ne da bi morali zaprositi za dovoljenje.

Trademarked Delo vsebuje gradivo, ki je lahko v eni ali več jurisdikcijah predmet zakonov o tržni znamki. Preden ga uporabite, se prepričajte, da lahko to storite po zakonih, ki veljajo v primeru nameravane uporabe. Kot je opisano v splošni zavrnitvi odgovornosti, ste sami odgovorni, da poskrbite, da ne kršite pravic lastnika te tržne znamke. Uporaba te tržne znamke ne pomeni, da Wikimedijina zbirka ali Fundacija Wikimedia podpirata lastnika te znamke ali nasprotno.
Ta predloga ne označuje avtorskopravnega stanja dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka avtorskopravnega stanja gradiva. Glejte Commons:Navedba licence.
Nazi symbol Pravno opozorilo
Slika prikazuje ali spominja na simbol nacionalsocialističnih ali drugače protiustavnih organizacij. Nemški zakon uporabo oblike omejuje. Uporaba insignij v Nemčiji nedovoljenih organizacij (kot je svastika nacistične stranke) je glede na sotvarje v Nemčiji, Avstriji in na Madžarskem lahko prepovedana. V Nemčiji vprašanje ureja člen 86a Nemškega kazenskega zakonika (StGB).

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/svg+xml

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno09:48, 4. marec 2022Sličica za različico z datumom 09:48, 4. marec 2022450 × 450 (9 KB)Sebastian WallrothCDATA removed // Editing SVG source code using c:User:Rillke/SVGedit.js
05:02, 3. junij 2011Sličica za različico z datumom 05:02, 3. junij 2011450 × 450 (181 KB)Alex Tora{{Information |Description=Прапор УНА-УНСО |Source={{own}} |Date=2011 |Author= Alex Tora |Permission= |other_versions= }} Category:Ukraine

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.

Metapodatki