Slika:Trujillo 1952.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Trujillo_1952.jpg(300 × 400 točk, velikost datoteke: 20 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
English: Rafael Trujillo of the Dominican Republic, during an official visit to Ciudad Trujillo (Santo Domingo) of President Anastasio Somoza Garcia of Nicaragua for the August 1952 inauguration of Hector Trujillo as figurehead president of the Dominican Republic.
Datum
Vir
image extraction process
Ta datoteka je izvlečena iz naslednje predstavnostne datoteke
: Trujillo-Somoza 1952.jpg
original file
Avtor Official photograph published in several Dominican newspapers. August 1952. Copyright expired (D.R. copyright is life plus 50 years)

Licenca

Public domain Delo je v Združenih državah Amerike in v državi izvora v javni domeni. To večinoma pomeni, da so avtorske pravice na njem po zakonih države izvora pretekle in da je bilo delo bodisi objavljeno pred 1. januarjem 1929 ali da so avtorske pravice na njem pretekle tudi po zakonih Združenih držav Amerike. Avtorske pravice na njem so pretekle tudi v tistih državah, kjer v splošnem trajajo za življenja avtorja in 50 let ali manj po njegovi smrti.

Naložniku: prosimo, navedite relevantne podatke o objavi in avtorstvu.
Za dela, ki ne izvirajo iz ZDA, je morda bolj smiselna katera od oznak za posamezne države.

Opomba: V državah in na območjih, kjer se ne uporablja pravilo krajšega roka, to delo morda še ni v javni domeni (to velja predvsem za Mehiko in Švico). Avtor in leto objave sta bistvena podatka in morata biti navedena. Več podatkov o tem je na razpolago na straneh Wikipedia:Public domain in Wikipedija:Avtorske pravice.

беларуская (тарашкевіца)  dansk  English  italiano  日本語  한국어  македонски  မြန်မာဘာသာ  polski  русский  sicilianu  slovenščina  简体中文  繁體中文  +/−

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja
Rafael Trujillo in official regalia

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

28. oktober 2014

image/jpeg

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno15:51, 28. februar 2020Sličica za različico z datumom 15:51, 28. februar 2020300 × 400 (20 KB)User-duckFile:Trujillo-Somoza 1952.jpg cropped using CropTool with lossless mode.
16:43, 28. oktober 2014Sličica za različico z datumom 16:43, 28. oktober 2014299 × 413 (21 KB)Groupir !User created page with UploadWizard

Datoteka ni del nobene strani slovenske Wikipedije.

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.