Slika:Trg republike Kardelj (2).jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(3.264 × 2.448 točk, velikost datoteke: 2,45 MB, MIME-vrsta: image/jpeg)

Uporaba reprodukcij kulturnega spomenika št. 376 v komercialne namene je omejena s slovenskim Zakonom o varstvu kulturne dediščine, ki za uporabo podobe in imena spomenika zahteva soglasje lastnika (44. člen). Uporabniki, ki so državljani Slovenije, so sami odgovorni za vsako kršitev lokalnih zakonov. Za več informacij glejte zanikanje odgovornosti. Te omejitve so neodvisne od avtorskopravnega statusa prikazanega dela.

Kot spomenik kulturne dediščine je opredeljeno (3. člen): dediščina, ki je razglašena za spomenik ali ki je vpisana v inventarno knjigo pooblaščenega muzeja. Kar se tiče nepremične kulturne dediščine, je državni katalog na razpolago na naslovu rkd.situla.org.

Uporaba[uredi | uredi kodo]

Predmet slike se sme uporabljati le v nekomercialne namene in ne za isti namen kot izvorno delo (glej Zakon o avtorskih in sorodnih pravicah, 2007 - commons:Commons:FOP#Slovenia).}}

Povzetek[uredi | uredi kodo]

Spomenik Edvardu Kardelju, kiparja Draga Tršarja na Trgu republike v Ljubljani

Licenca[uredi | uredi kodo]

Arhitektura:
Slika:
Javna domena

Sliko je bodisi dal v javno domeno imetnik avtorskih pravic, bodisi so ji avtorske pravice potekle ali pa ne more biti zavarovana z avtorskimi pravicami. To velja po vsem svetu.
Predmet zanikanja odgovornosti.


This image has been released into the public domain by the copyright holder, its copyright has expired, or it is ineligible for copyright. This applies worldwide.
Subject to disclaimers.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno14:11, 11. maj 2013Sličica za različico z datumom 14:11, 11. maj 20133.264 × 2.448 (2,45 MB)Ljuba brank (pogovor | prispevki)Spomenik Edvardu Kardelju, kiparja Draga Tršarja na Trgu republike v Ljubljani

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Metapodatki