Slika:Trboveljski dimnik.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Trboveljski_dimnik.jpg(800 × 600 točk, velikost datoteke: 80 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Chimney of the Trbovlje coal power plant, so called Trbovlje chimney, 364 m, located near Trbovlje, Slovenia. Picture taken by Roman Maurer in March 2004. http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Trboveljski_dimnik.jpg

Objekt
No copyright on artistic work
Prikazana zgradba, ki stoji na javnem kraju ali je vidna z javnega kraja (npr. stavba, most, nadvoz) v Slovenija Slovenija, ni varovana z avtorskimi pravicam, saj je preprosto ali običajno delo, ki nima umetniških kvalitet, zaradi katerih bi bila avtorsko varovana. Lahko je tudi delo inženirja (npr. infrastruktura) in ne arhitekta. V nekaterih državah – na primer v Severni Koreji – arhitektura ni med avtorsko varovanimi deli, v nekaj državah – npr. v Južni Koreji in Združenih državah Amerike – pa med avtorsko varovanimi deli niso mostovi.
Opombe:
  • V različnih jurisdikcijah je za avtorsko varovana umetniška ali arhitekturna dela potrebna različna raven izvirnosti: za več podrobnosti glejte Prag izvirnosti.
  • V nekaj državah – npr. v Franciji in na Tajskem – so med avtorsko varovanimi deli mostovi.
  • Stavba ali most je avtorsko varovan(a), če je pravo arhitekturno delo; slike takih stavb ali mostov v Wikimedijini zbirki niso dovoljene, razen če v jurisdikciji, kjer stavba ali most stoji, velja svoboda panorame (ki dovoljuje komercialno uporabo); za podrobnosti glejte Commons:Freedom of panorama.
  • Za slike arhitekture, ki so v javni domeni, uporabite {{PD-old-architecture}}. Za oznake za posamezne jurisdikcije glejte dokumentacijo te predloge.

English  Tagalog  한국어  slovenščina  +/−

Fotografija
Public domain Jaz, imetnik avtorskih pravic na tem delu, izročam to delo v javno domeno. To velja po vsem svetu.
V nekaterih državah to pravno morda ni mogoče. Če je tako,
Vsakomur dajem (v okviru zakonskih omejitev) brezpogojno pravico, da gradivo uporablja v kateri koli namen.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno00:06, 21. marec 2006Sličica za različico z datumom 00:06, 21. marec 2006800 × 600 (80 KB)Fernando S. Aldado~commonswikiChimney of the Trbovlje coal power plant, so called Trbovlje chimney, 364 m, located near Trbovlje, Slovenia. Picture taken by Roman Maurer in March 2004. http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Trboveljski_dimnik.jpg {{PD}}

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

Metapodatki