Slika:Towriepetrosphere.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Towriepetrosphere.jpg(616 × 600 točk, velikost datoteke: 135 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
Deutsch: eine Zeichnung des Towie-Balls; der abgebildete, (scheinbar) kunstvoll (mit Ritzungen, also möglicherweise sehr feine Steinmetzarbeiten, oder wörtlich durch Schnitzereien, aus englisch Carved) verzierte Stein wurde im namens­gebenden Dorf Towie, im schottischen Aberdeenshire, zufällig (bei Aushebungsarbeiten an einem Entwässerungsgraben) entdeckt
English: A Carved Stone Ball from Towie, in Aberdeenshire. Sir John Evans. The Ancient Stone implements, Weapons & Ornaments of Great Britain. Longmans, Green & Co. 1897. P. 421.
Datum
Vir see above
Avtor NeznanUnknown author

Licenca

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike.
Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni domeni je torej tudi ta fotografska reprodukcija. Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Izvorni dnevniški zapis naložitve

Izvorna opisna stran je bila tukaj. Vsa nadaljnja uporabniška imena se nanašajo na en.wikipedia.
  • 2007-06-07 19:26 Rosser1954 704×640× (124940 bytes) A Carved Stone Ball from Towie in Aberdeenshire. Sir John Evans. The Ancient Stone implements, Weapons & Ornaments of Great Britain. Longmans, Green 7 Co. 1897.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno07:27, 27. avgust 2016Sličica za različico z datumom 07:27, 27. avgust 2016616 × 600 (135 KB)PratyekaCleaned and cropped away edges.
23:13, 17. marec 2009Sličica za različico z datumom 23:13, 17. marec 2009704 × 640 (122 KB)File Upload Bot (Magnus Manske) {{BotMoveToCommons|en.wikipedia|year={{subst:CURRENTYEAR}}|month={{subst:CURRENTMONTHNAME}}|day={{subst:CURRENTDAY}}}} {{Information |Description={{en|A Carved Stone Ball from Towie in Aberdeenshire. Sir John Evans. The Ancient Stone implements, Weapons

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke