Slika:SoMo650.jpg

Iz Wikipedije, proste enciklopedije
Jump to navigation Jump to search

Izvirna datoteka(1.200 × 1.200 točk, velikost datoteke: 621 KB, vrsta MIME: image/jpeg)


Opis
English: The Socket SoMo® 650 Handheld Computer is optimized for mobile business applications with robust features to meet your deployment requirements.
Datum 12/17/08
Vir http://www.socketmobile.com/images/?Type=Handheld
Avtor Socket Mobile
Dovoljenje
(Ponovna uporaba datoteke)
© Imetnik avtorskih pravic na tej datoteki dovoljuje vsem, da jo uporabljajo v katerikoli namen, pod pogojem, da je imetnik avtorskih pravic pravilno naveden. Dovoljeni so razširjanje, izpeljana dela, pridobitna uporaba in vsaka druga uporaba.

Trademarked
Delo vsebuje material, ki je lahko v eni ali več jurisdikcijah predmet zakonov o blagovni znamki. Preden ga uporabite, se prepričate, da lahko to storite po zakonih, ki veljajo v primeru nameravane uporabe. Kot je opisano v splošnem zanikanju odgovornosti, ste sami odgovorni, da poskrbite, da ne kršite pravic lastnika te blagovne znamke. Uporaba te blagovne znamke ne pomeni, da Wikimedijina Zbirka ali Fundacija Wikimedia podpirata lastnika te znamke ali obratno.

Ta predloga ne označuje avtorskopravnega statusa dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka statusa avtorskih pravic na gradivu. O tem je več razloženo na strani Commons:Navedba licence.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno19:32, 17. december 2008Sličica za različico 19:32, 17. december 20081.200 × 1.200 (621 KB)Sftwin{{Information |Description={{en|1=The Socket SoMo® 650 Handheld Computer is optimized for mobile business applications with robust features to meet your deployment requirements.}} |Source=http://www.socketmobile.com/images/?Type=Handheld |Author=Socket M

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Metapodatki