Slika:Sebald Beham Joseph und Potiphars Weib 1544.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(500 × 721 točk, velikost datoteke: 159 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

  • Deutsch: Sebald Beham: Joseph und Potiphars Weib, 1544
  • English: Copperplate print, 8.1 x 5.6 cm. Note: This print has been defaced: Joseph's private parts, normally apparent, have been deleted (see F.W.H. Hollstein, German Engravings Etchings and Woodcuts 1400-1700, Menno Hertzberger, Amsterdam 1954, vol. III, p. 13). This modification is not a 'state': it is a deliberate defacement of this single copy. The outline of the deleted 'part' is actually clearly visible at the top of Joseph's left thigh, directly under the pubic hair.
Hans Sebald Beham  (1500–1550)  wikidata:Q507825
 
Hans Sebald Beham
Nadomestna imena
Beham, Hans Sebald
Opis nemški vrezovalec, umetnik, slikar in drvar
Datum rojstva/smrti 1500 Uredite to v Wikipodatkih 22. novembra 1550 Uredite to v Wikipodatkih
Kraj rojstva/smrti Nürnberg Frankfurt ob Majni
Kraj ustvarjanja
Nürnberg, Frankfurt (Main), München
Normativna kontrola
creator QS:P170,Q507825

Licenca

To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike.
Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni domeni je torej tudi ta fotografska reprodukcija. Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Source

http://www.bassenge.com/

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno21:15, 8. februar 2006Sličica za različico z datumom 21:15, 8. februar 2006500 × 721 (159 KB)AndreasPraefckeSebald Beham: Joseph und Potiphars Weib, 1544 Copperplate print, 8.1 x 5.6 cm {{Creator:Sebald Beham}} {{PD-art}} Source: http://www.bassenge.com/ Category:Erotic art Category:Bible stories

Datoteka ni del nobene strani slovenske Wikipedije.

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki