Slika:Samnite soldiers from a tomb frieze in Nola 4th century BCE.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(2.817 × 1.987 točk, velikost datoteke: 1,66 MB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
Italiano: Affresco di una tomba sannitica rinvenuta a Nola (non Paestum !), già facente parte della collezione del duca Carafa di Noja, oggi nel Museo Archeologico Nazionale di Napoli (inv. nr. 9363). [Tomba Weege 30]. Mostra il ritorno di guerrieri sanniti dalla battaglia.
English: Samnite soldiers from a tomb fresco from Nola, 4th century BCE. Museo archeologico nazionale di Napoli (inv. nr. 9363).
Français : Soldats samnites, d'après une frise décorant un tombeau à Nola en Italie, ive siècle av. J.-C.
Datum 4. stoletje pr. n. št.
date QS:P,-350-00-00T00:00:00Z/7
Vir "Champs de Batailles", April 2010
Avtor Anonymous 4th century BCE painter
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)
To je zvesta fotografska reprodukcija izvornega dvorazsežnega umetniškega dela. Samo umetniško delo je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 100 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike.
Uradno stališče Fundacije Wikimedija je, da so »zveste reprodukcije dvorazsežnih del v javni domeni in da so nasprotne trditve napad na samo pojmovanje javne domene«. Podrobnosti so na razpolago na strani Commons:When to use the PD-Art tag.
V javni domeni je torej tudi ta fotografska reprodukcija. Zaradi krajevnih zakonov je v nekaterih jurisdikcijah uporaba prikazane vsebine lahko tudi prepovedana ali omejena. Glej Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja
Samnite soldiers from the 4th Century BC

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

Samnite soldiers angleščina

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno03:16, 1. september 2018Sličica za različico z datumom 03:16, 1. september 20182.817 × 1.987 (1,66 MB)SoerfmBrightness, color
16:51, 25. april 2010Sličica za različico z datumom 16:51, 25. april 20102.817 × 1.987 (1,61 MB)World Imaging{{Information |Description={{en|1=Samnite_soldiers_from_a_tomb_frieze_in_Paestum_Lucania_4th_century_BCE.}} |Source="Champs de Batailles", April 2010 |Author=Anonymous 4th century BCE painter |Date=4th century BCE |Permission= |other_versions= }} [[Categ

Datoteka je del naslednjih 3 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.

Metapodatki