Slika:Renault 2009 logo.svg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(Datoteka SVG, nominalno 283 × 283 pikslov, velikost datoteke: 65 KB)


Povzetek

Opis
English: The new logo of Renault
日本語: Renault
Datum
Vir
Brands of the World logo This vector image was created by converting the Encapsulated PostScript file available at Brands of the World (viewdownload).
Remember not all content there is in general free, see Commons:Fair use for more.

Ta predloga ne označuje avtorskopravnega stanja dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka avtorskopravnega stanja gradiva. Glejte Commons:Navedba licence.
Avtor Renault
Dovoljenje
(Nadaljnja uporaba datoteke)

per email from department "Kommunikation / Attachée de presse", Renault Deutschland AG, Brühl, Germany

Objekt

France

France has "a slightly higher threshold of originality in general, and particularly so in the context of photographic works". A decision from Supreme court (Cour de Cassation) on October 2011 agreed with appeal court decision saying that a quite artistic picture of two fish on a yellow plate about a traditional Marseille meal could not be protected by French law because of lack of originality. According to this decision, level of originality required by this appeal court is very high. See COM:CRT/France#Threshold of originality for more information.

English  Français  한국어  中文  +/−

Fotografija
Public domain Ta slika. sestavljena iz enostavnih geometričnih oblik, v celoti sestoji iz podatkov, ki so skupna last, in ne vsebuje izvirnega avtorskega dela. Kot taka ne more biti predmet avtorskih pravic in je torej v javni domeni.
Heptagon
Heptagon
Trademarked Delo vsebuje gradivo, ki je lahko v eni ali več jurisdikcijah predmet zakonov o tržni znamki. Preden ga uporabite, se prepričajte, da lahko to storite po zakonih, ki veljajo v primeru nameravane uporabe. Kot je opisano v splošni zavrnitvi odgovornosti, ste sami odgovorni, da poskrbite, da ne kršite pravic lastnika te tržne znamke. Uporaba te tržne znamke ne pomeni, da Wikimedijina zbirka ali Fundacija Wikimedia podpirata lastnika te znamke ali nasprotno.
Ta predloga ne označuje avtorskopravnega stanja dela. Ob njej mora stati tudi običajna oznaka avtorskopravnega stanja gradiva. Glejte Commons:Navedba licence.

Licenca

Public domain
Ta slika sestoji samo iz preprostih geometrijskih oblik, besedila ali obojega. Ne dosega praga individualnosti, potrebnega za avtorskopravno varstvo, in je kot taka v javni domeni. Čeprav zanjo ne veljajo avtorskopravne omejitve, je še vedno lahko predmet drugih omejitev. Več informacij je na voljo na straneh WP:PD § Fonts in Template talk:PD-textlogo.

Napisi

Dodajte enovrstični opis, kaj ta datoteka predstavlja
Renault logo (2009-2014)

Predmeti, prikazani v tej datoteki

motiv

image/svg+xml

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno21:17, 29. september 2012Sličica za različico z datumom 21:17, 29. september 2012283 × 283 (65 KB)Mr White{{SVG|Logo}} {{Information |Description={{en|1=The new logo of Renault}} |source={{Brands of the World SVG|renault-16}} |Author=Renault |Date=2009 |permission=[https://secure.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketID=2345629& per ema...

Datoteka je del naslednjih 2 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Oglejte si globalno uporabo te datoteke.

Metapodatki