Slika:Reineh in the Survey of Western Palestine 1880.06 (cropped).jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Reineh_in_the_Survey_of_Western_Palestine_1880.06_(cropped).jpg(644 × 496 točk, velikost datoteke: 377 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis
English: Map of Western Palestine in 26 sheets from the surveys conducted for the Committee of the en:Palestine Exploration Fund by Lietenanats C.R. Conder and H.H. Kitchener R.E. during the years 1872-1877.

Photozincographed and Printed for the Committee ...at the Ordnance Survey Office Southampton.

OCLC 234168442.

Note I: Marked as copyrighted by Jewish National & University Library, which is not grounded.

Note II: This is a collection 72dpi images. For the map in higher resolution, check either David Rumsey Map Collection, Israel Antiquities Authority, The Digital Archaeological Atlas of the Holy Land, Amud Anan (Hebrew), or a CD from BiblePlaces.
Datum
Vir
This image is available from National Library of Israel under the digital ID. 002368494 (002368494)

This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.


English | עברית | македонски | português | português do Brasil | русский | +/−
C. R. Conder (Claude Reignier), 1848-1910;Horatio Herbert Kitchener Kitchener Earl, 1850-1916; Palestine Exploration Fund;1880
Avtor
Druge različice
image extraction process
Ta datoteka je izvlečena iz naslednje predstavnostne datoteke
: Survey of Western Palestine 1880.06.jpg
original file

Licenca

Slika je v javni domeni, saj je zgolj mehanska preslikava ali fotokopija izvirnika, ki je v javni domeni, ali pa je - po dostopnih informacijah - preveč podobna taki preslikavi ali fotokopiji, da bi bila lahko zaščitena z avtorskimi pravicami. Izvirnik sam je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike. V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, na Jamajki 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in na Samoi trajajo 75 let. Avtorske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).


Oznaka je prirejena za uporabo v primerih, ko je treba izjaviti, da je vsaka izboljšava (npr. poprava osvetlitve, kontrasta, barv, ostrine) sama po sebi nezadostna, da bi tvorila nove avtorske pravice. Uporabi se lahko povsod, kjer ni znano, ali so bile napravljene izboljšave, kot tudi takrat, ko so izboljšave jasne, vendar ne zadostujejo za novo avtorsko delo. Za znane neobdelane preslikave lahko uporabite oznako {{PD-old}}. Uporaba predloge {{PD-scan}} je opisana na strani Commons:When to use the PD-scan tag.


Opomba: oznaka se uporablja samo pri preslikavah in fotokopijah. Pri fotografijah izvirnikov v javni domeni od daleč se morda lahko uporabi oznaka {{PD-Art}}. Več o njej je razloženo na strani Commons:When to use the PD-Art tag.

Possibly:

This work is an Ordnance Survey map over 50 years old, which is covered by Crown Copyright which in this case expires 50 years after publication. Ordnance Survey does however ask that they be credited and that the date of publication be given. Any ancillary rights gained through the creation of the electronic version are granted as freely usable under any circumstances.
Public domain
To umetniško dejo, ki ga je ustvarila Vlada Združenega kraljestva, je v javni domeni.

Za to delo velja ena od naslednjih postavk:

  1. Gre za fotografijo, ki jo je Vlada Združenega kraljestva ustvarila pred 1. junijem 1957.
  2. Gre za fotografijo, objavljeno v pridobitni namen pred letom 1974.
  3. Gre za umetniško delo, ki ni fotografija ali gravura (npr. za sliko), in ga je Vlada Združenega kraljestva ustvarila pred letom 1974.

Založniški urad Njenega veličanstva (HMSO) je razglasil, da velja iztek kronskih avtorskih pravic po vsem svetu (vir: e-poštni odgovor HMSO)
Več o tem.

Glej tudi Avtorske pravice in Crown Copyright: Artistic Works.

Deutsch  English  Español  français  italiano  Nederlands  polski  português  sicilianu  slovenščina  suomi  Türkçe  македонски  русский  українська  മലയാളം  한국어  日本語  简体中文  繁體中文  العربية  +/−

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno16:26, 22. julij 2020Sličica za različico z datumom 16:26, 22. julij 2020644 × 496 (377 KB)Onceinawhilewider crop
16:24, 22. julij 2020Sličica za različico z datumom 16:24, 22. julij 2020275 × 283 (61 KB)OnceinawhileFile:Survey of Western Palestine 1880.06.jpg cropped 90 % horizontally, 88 % vertically using CropTool with precise mode.

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki