Slika:Parzival.Lauber.jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(605 × 912 točk, velikost datoteke: 109 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Povzetek

Opis Parzival und Condviramur. Handschrift aus der Werkstatt von Diebold Lauber, Hagenau (15. Jahrhundert), Heidelberg, Cod. Pal. germ. 339, 135r
Datum 1440-ta leta
date QS:P,+1440-00-00T00:00:00Z/8
Vir Universitätsbibliothek Heidelberg, Cod. Pal. germ. 339, I. Buch, Blatt 135r - Spätmittelalterliche Bilderhandschriften aus der Bibliotheca Palatina - digital, Kooperationsprojekt der Universitätsbibliothek und des Kunsthistorischen Instituts der Universität Heidelberg.
Avtor Wolfram von Eschenbach; Werkstatt Diebold Lauber in Hagenau
Druge različice

Licenca

Slika je v javni domeni, saj je zgolj mehanska preslikava ali fotokopija izvirnika, ki je v javni domeni, ali pa je - po dostopnih informacijah - preveč podobna taki preslikavi ali fotokopiji, da bi bila lahko zaščitena z avtorskimi pravicami. Izvirnik sam je v javni domeni iz naslednjega razloga:
Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike. V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, na Jamajki 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in na Samoi trajajo 75 let. Avtorske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).


Oznaka je prirejena za uporabo v primerih, ko je treba izjaviti, da je vsaka izboljšava (npr. poprava osvetlitve, kontrasta, barv, ostrine) sama po sebi nezadostna, da bi tvorila nove avtorske pravice. Uporabi se lahko povsod, kjer ni znano, ali so bile napravljene izboljšave, kot tudi takrat, ko so izboljšave jasne, vendar ne zadostujejo za novo avtorsko delo. Za znane neobdelane preslikave lahko uporabite oznako {{PD-old}}. Uporaba predloge {{PD-scan}} je opisana na strani Commons:When to use the PD-scan tag.


Opomba: oznaka se uporablja samo pri preslikavah in fotokopijah. Pri fotografijah izvirnikov v javni domeni od daleč se morda lahko uporabi oznaka {{PD-Art}}. Več o njej je razloženo na strani Commons:When to use the PD-Art tag.

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno20:14, 24. junij 2006Sličica za različico z datumom 20:14, 24. junij 2006605 × 912 (109 KB)FelistoriaWolfram von Eschenbach: Parzival (Parzival und Condviramur) Handschrift aus der Werkstatt von Diebold Lauber, Hagenau (15. Jahrhundert) Heidelberg, Cod. Palm. germ. 339, 135r {{PD-Old}} Category:Illuminated manuscripts

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji:

Metapodatki