Slika:Oscar I of Sweden (Daguerreotype restored).jpg

Vsebina strani ni podprta v drugih jezikih.
Iz Wikipedije, proste enciklopedije

Izvorna datoteka(996 × 1.289 točk, velikost datoteke: 243 KB, MIME-vrsta: image/jpeg)


Opis
English: First photograph ever of a Swedish monarch. It's of Oscar I of Sweden, taken in 1844 by an unknown photographer. Scanned from Herman Lindqvist - Från istid till framtid, page 556.
Svenska: darregotyp av Oscar I, det första fotografiet någonsin på en svensk kunglighet, tagen 1844 av en okänd fotograf. Scannad från Herman Lindqvist - Från istid till framtid, sida 556.
Datum
Vir Ta datoteka je izpeljana iz: Oscar i foto.jpg
Avtor


Ta slika je digitalno obdelana. Opravljene so bile naslednje spremembe: tried to restore. Izvirnik je na voljo tukaj: Oscar i foto.jpg. Spremembe je opravil uporabnik Hic et nunc.


Public domain

To delo je v javni domeni tudi v državah in na območjih, kjer trajajo avtorske pravice za časa avtorjevega življenja in še 70 let ali manj po tem.


Na stran morate dodati tudi oznako za javno domeno v Združenih državah Amerike, s katero razložite, zakaj je delo v javni domeni v Združenih državah Amerike. V nekaterih državah trajajo avtorske pravice več kot 70 let: v Mehiki trajajo 100 let, na Jamajki 95 let, v Kolumbiji 80 let, v Gvatemali in na Samoi trajajo 75 let. Avtorske pravice se lahko podaljšajo na delih Francozov, ki so umrli za Francijo v drugi svetovni vojni (več o tem), Ruse, ki so služili na vzhodni fronti druge svetovne vojne (v Rusiji poznani kot velika domoljubna vojna) in posmrtno za rehabilitirane Ruse (več o tem).

Zgodovina datoteke

Kliknite datum in čas za ogled datoteke, ki je bila takrat naložena.

Datum in časSličicaVelikostUporabnikKomentar
trenutno16:10, 11. oktober 2013Sličica za različico z datumom 16:10, 11. oktober 2013996 × 1.289 (243 KB)Hic et nunc{{Information |Description= {{en|1=First photograph ever of a Swedish monarch. It's of Oscar I of Sweden, taken in 1844 by an unknown photographer. Scanned from Herman Lindqvist - Från istid till framtid, page 556.}} {{sv|1=darregotyp av Oscar I, ...

Datoteka je del naslednje 1 strani slovenske Wikipedije (strani drugih projektov niso navedene):

Globalna uporaba datoteke

To datoteko uporabljajo tudi naslednji vikiji: